Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: παραμένει στον ΑΝΤ1

Είναι οριστικό: παραμένει στον ΑΝΤ1

Οι δύο πλευρές τα είπαν… και τα συμφώνησαν! Μπορεί να απομένει να πέσουν οι τελικές υπογραφές αλλά θεωρείται οριστικό πως θα παραμείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου παρά τις… σειρήνες από άλλους σταθμούς.

Το καινούργιο συμβόλαιο μάλιστα με τον ΑΝΤ1 είναι για τα επόμενα «2 + 1 χρόνια» και ήδη έχει αποφασιστεί το ένα πλαίσιο συνεργασίας καθώς δεν αποκλείεται ακόμα και στην επόμενη σεζόν να αναλάβει και κάτι καινούργιο.

Ο λόγος για τη Ζέτα Μακρυπούλια που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου μετά από αρκετές επαφές με τα στελέχη του ΑΝΤ1 έδωσαν τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι να βάλει η παρουσιάστρια την υπογραφή της σε αυτά που έχουν συμφωνήσει.

Η συνεργασία αφορά αρχικά το «Ρουκ Ζουκ» που θα βγει στον αέρα και την επόμενη σεζόν αλλά ο σταθμός θέλει να αξιοποιήσει την παρουσιάστρια και σε άλλα concept… που έχουν στα σχέδιά τους. Άλλωστε η Ζέτα έχει δοκιμαστεί και σε άλλα προγράμματα και δικαιολογημένα θεωρείται πως με τον καινούργιο χρόνο θα έχει…. κι άλλη παρουσία στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 εκτός από την απογευματινή ζώνη…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις