Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έρευνες για το μαύρο στον ALPHA

Έρευνες για το μαύρο στον ALPHA

Ένα τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε το βράδυ της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό προκάλεσε την αναβολή προβολής του επεισοδίου της σειράς «Ψέματα».

Ενώ αμέσως μετά την προβολή της σειράς Σασμός ήταν προγραμματισμένο να βγει στον αέρα το δεύτερο επεισόδιο της σειράς Ψέματα, ξαφνικά στον ALPHA έπεσε μαύρο και στη συνέχεια ξεκίνησε η προβολή τρέιλερ εκπομπών και σειρών του σταθμού που κράτησε πολλή ώρα. Το πρόβλημα με το επεισόδιο της σειράς δεν μπορούσε να αποκατασταθεί και έτσι ο ALPHA ξεκίνησε την προβολή της εκπομπής Αυτοψία που ήταν προγραμματισμένη να βγει στη συνέχεια, αμέσως μετά τη σειρά. Την ίδια ώρα ανέβηκε από τους επίσημους λογαριασμούς της σειράς και του τηλεοπτικού σταθμού στα social media πως «Το 2ο επεισόδιο της σειράς ΨΕΜΑΤΑ δεν θα μεταδοθεί λόγω τεχνικού προβλήματος».

Ωστόσο από χθες το βράδυ έχει σημάνει συναγερμός στο κανάλι και έχει δοθεί η εντολή να βρεθεί σε τι οφείλεται το «τεχνικό λάθος»… αλλά όχι μόνο. Εκτός από το «τεχνικό λάθος» προκαλεί εντύπωση η… αντίδραση ενός από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας που για πολλή ώρα προβάλλει τρέιλερ σειρών κι εκπομπών… ξανά και ξανά… με κάποια περισσότερα από μία φορά… αποδεικνύοντας ότι εκτός από το «τεχνικό πρόβλημα» δεν κατάφερε να διαχειριστεί και την κρίση. Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι σε μεγάλους και δομημένους τηλεοπτικούς σταθμούς έχουν προβλεφθεί να υπάρχουν προγράμματα που είναι έτοιμα… και περιμένουν… μπας και υπάρξει «τεχνικό πρόβλημα». Όπως για παράδειγμα στον ALPHA… ενδεικτικά να αναφέρω… το «Σόι» που μπορεί κάποιο επεισόδιό του να προβληθεί ανά παντός… τεχνικού προβλήματος. Εκτός λοιπόν από το τι προκάλεσε το τεχνικό πρόβλημα, στον ALPHA θα γίνει έρευνα για το αν υπήρχε «βοηθητικό» πρόγραμμα και αν ναι… γιατί, αλλά και ποιος… αποφάσισε να «ρίξει» στο πρόγραμμα την Αυτοψία, πριν από την κανονική ώρα προβολής της. Σίγουρα πάντως η… δικαιολογία περί… ανάδρομου Ερμή προφανώς και δεν είναι ικανοποιητική…!

Σίγουρα λοιπόν δεν είναι… ψέματα πως κάποιοι στον ALPHA δεν στάθηκαν ικανοί να διαχειριστούν αυτή την… έκτακτη κρίση, ενώ σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί πότε θα προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο των Ψεμάτων, αν δηλαδή πάει για την επόμενη βδομάδα (την καθορισμένη ημέρα και ώρα προβολής του, την Πέμπτη) ή θα προβληθεί κάποια ημέρα νωρίτερα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις