Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμαστείτε για την τελετή απονομής των βραβείων OSCARS

Ετοιμαστείτε για την τελετή απονομής των βραβείων OSCARS

Το κόκκινο χαλί θα στρωθεί πάλι για να υποδεχτεί τους λαμπερούς καλεσμένους των Oscars, αλλά κυρίως τους υποψήφιους που ελπίζουν ότι θα αποχωρήσουν έχοντας στα χέρια τους το χρυσό αγαλματίδιο.

Μπορεί να μην είμαστε καλεσμένοι αλλά η COSMOTE TV θα έχει για μία ακόμα φορά αποκλειστικά πρώτη θέση για τους συνδρομητές της ώστε να απολαύσουν ζωντανά όσα γίνουν στην 94η τελετή απονομής των βραβείων OSCARS, αλλά και πριν από αυτή.

Πριν λοιπόν από την έναρξη της τελετής, οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις και τα τελευταία προγνωστικά, μέσα από την ειδική εκπομπή «OSCARS’ Night» (Κυριακή 27 Μαρτίου, στις 23.00) με παρουσιαστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Μαζί του στο στούντιο της COSMOTE TV θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» και κριτικός κινηματογράφου, Λουκάς Κατσίκας, καθώς και καλεσμένοι για να σχολιάσουν τις υποψηφιότητες και να κάνουν προβλέψεις για τους νικητές. Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE CINEMA 1HD και ταυτόχρονα από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Παράλληλα, από τις 23.30, μέσα από το pop up κανάλι, COSMOTE CINEMA OSCARS, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλα όσα συμβαίνουν πριν από την έναρξη της τελετής, στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater, σε σχολιασμό της Χριστίνας Μπίθα.

Στις 03.00 (ξημερώματα Δευτέρας 28 Μαρτίου, COSMOTE CINEMA 1HD) θα ξεκινήσει η τελετή απονομής με ελληνικό σχολιασμό από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και τον Λουκά Κατσίκα.

Οι φαν των βραβείων OSCARS θα μπορούν να απολαύσουν την ξεχωριστή βραδιά και με υπότιτλους τη Δευτέρα 28 Μαρτίου από τις 18.45 , στο COSMOTE CINEMA 1HD.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις