Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ΕΡΤ3 γιορτάζει και σας καλεί

Η ΕΡΤ3 γιορτάζει και σας καλεί

Ήταν Δεκέμβριος του 1988 όταν το τρίτο κανάλι της ΕΡΤ, η ΕΤ3, με έδρα τη Θεσσαλονίκη βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα.

Αν και σταμάτησε να εκπέμπει λόγω του «μαύρου» που έριξε η προηγούμενη τρικομματική κυβέρνηση η ΕΡΤ3 από τον Ιούνιο του 2015 είναι ξανά ενεργή και σε λίγες ημέρες μάλιστα θα γιορτάσει τα 30 χρόνια της.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση:

«Τα 30 χρόνια λειτουργίας της γιορτάζει η ΕΡΤ3 με μια γενέθλια εκδήλωση, ανοικτή σε όλους τους φίλους και φίλες της, τηλεθεατές-τριες, ακροατές-τριες και συνεργάτες την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019, στην Αποθήκη Γ’, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Μια μοναδική βραδιά με τους Speakeasies Swing Band live, το πολυμελές μουσικό σχήμα κρουστών Batala με afro-brazilian ρυθμούς και τον DJ A.K. Ένα ταξίδι στο χθες με εικόνες, ήχους και στιγμές από την τριαντάχρονη πορεία της ΕΡΤ3, του 102FM & του 9.58FM στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δρώμενα, με στάση στο σήμερα και προορισμό το αύριο.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί».

Βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι οι πτήσεις της ΕΡΤ3 στους πίνακες τηλεθέασης είναι ιδιαίτερα χαμηλές και μόνο για… γιορτές δεν είναι, ενώ θα μπορούσε με καλύτερες επιλογές στο πρόγραμμά του και αυτό το κανάλι της ΕΡΤ όπως και τα υπόλοιπα να κερδίσουν περισσότερους τηλεθεατές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις