Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Γιώτα Νέγκα τραγουδά Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Η Γιώτα Νέγκα τραγουδά Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Μία σημαντική ερμηνεύτρια (Γιώτα Νέγκα) συναντά επί σκηνής τις δημιουργίες μίας σπουδαίας στιχουργού (Ευτυχία Παπαγιανοπούλου), έχοντας τη συμβολή και επιμέλεια μίας άλλης σπουδαίας στιχουργού. Και το θέατρο Ακροπόλ θα γεμίσει… Ευτυχία και ευτυχία!

Η Γιώτα Νέγκα λοιπόν ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων θα μοιραστεί μαζί μας τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.

Η στιχουργός που έχουμε αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει πολλές γενιές Ελλήνων. Που αγαπήσαμε τα λόγια της, τη φιλοσοφία της ζωής της, το χιούμορ της, το ελεύθερο πνεύμα της, την πονεμένη καρδιά της. Τη στιχουργό που παραμένει ζωντανή μέσα από τα όμορφα τραγούδια της, που θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε μέσα από τις ερμηνείες της Γιώτας Νέγκα, με την αυθεντική λαϊκή φωνή. «Με ένα όνειρο τρελό», «Γυάλινος Κόσμος», «Είμαι αητός χωρίς φτερά» είναι μερικά από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα.

Οι στίχοι της Ευτυχίας είναι  ποίηση και λαϊκή έκφραση συνάμα. Έρωτας και πόνος ταυτόχρονα! Και τα τραγούδια εκφράζουν  τα συναισθήματα όλων των  απλών  ανθρώπων με λέξεις που μένουν για πάντα στην ψυχή μας.

Την παράσταση επιμελείται καλλιτεχνικά μια άλλη σπουδαία στιχουργός, η Λίνα Νικολακοπούλου.

Από Δευτέρα 08 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα λοιπόν, η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύει τα τραγούδια της Ευτυχίας και μας περιμένει στο θέατρο Ακροπόλ (Ιπποκράτους 9-11, Σταθμός Μετρό Πανεπιστήμιο) για να τραγουδήσουμε μαζί της αγαπημένα τραγούδια, που έχουν γράψει… και θα συνεχίζουν να γράφουν στις καρδιές μας…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις