Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καλοκαίρι Μαζί: Καθημερινά με τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη

Καλοκαίρι Μαζί: Καθημερινά με τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη

Τη σεζόν που πέρασε ήταν οι Πρωινοί Τύποι και κάθε σαββατοκύριακο, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, έδιναν τη μάχη της ενημέρωσης αλλά και της τηλεθέασης.

Την Παρασκευή 9 Ιουλίου ο Γιώργος Παπαδάκης αποχαιρετά τους τηλεθεατές δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβρη και έτσι ο Νίκος Ρογκάκος με τον Παναγιώτη Στάθη θα… ξεκαλοκαιριάσουν πάλι στο πλατό για να περάσουν Καλοκαίρι Μαζί με τους τηλεθεατές.

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του ΑΝΤ1,

«Οι Πρωινοί Τύποι γίνονται… καλοκαιρινοί και μας λένε την πρώτη καλημέρα, μέσα από την ενημερωτική εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί».

Από τις 12 Ιουλίου στις 07:00 και καθημερινά, ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης θα μας ενημερώνουν για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Μαζί τους οι: Γιώργος Γρηγοριάδης, Ηρώ Ράντου, Χρύσα Φώσκολου.

Η ομάδα της εκπομπής θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, με την επικαιρότητα και όλες τις ειδήσεις που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τα διεθνή, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Το «Καλοκαίρι Μαζί» θα έχει ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ από όλη την Ελλάδα και φυσικά τα θέματα που απασχολούν τους τηλεθεατές».

Από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου λοιπόν και καθημερινά στις 07:00 το πρωί, ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης θα είναι στον αέρα του ΑΝΤ1 για να περάσουν Καλοκαίρι Μαζί με τους τηλεθεατές, ενημερώνοντάς τους για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις