Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

La Banda – La Klama

La Banda – La Klama

Για μπάντα το ξεκίνησαν… σε κλάμα τους προκύπτει. Ο λόγος για το La Banda το καινούργιο talent show που απέκτησε το EPSILON και είναι να βγει από τον αέρα του καινούργιου τηλεοπτικού σταθμού, του OPEN, μέσα στον Οκτώβριο.

Κατά πως φαίνεται όμως, ακόμα και αν τελικά το talent show καταφέρει μέσα στο μήνα να κάνει… open το αποτέλεσμα θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που ήθελαν. Με δεδομένο κιόλας ότι το πλήρωσαν αρκετά δεν μπορούν να το βάλουν στο ράφι, όπως είχε κάνει ο ΣΚΑΪ όταν είχε τα δικαιώματά του και έτσι αναγκάστηκαν να αλλάξουν πολλά από τα αρχικά ζητούμενα και απαιτούμενα. Ενώ λοιπόν το δελτίο Τύπου του EPSILON στο οποίο ανέφεραν την απόκτηση του La Banda ανέφεραν «Αν είσαι αγόρι, ηλικίας 14-24 ετών, δήλωσε αμέσως συμμετοχή!» τελικά έχουν καταλήξει στο

«Αν είσαι αγόρι, ηλικίας 14 και άνω, δήλωσε αμέσως συμμετοχή»!

Έτσι λοιπόν, από 14 έως… όσο πάει, αρκεί να πάει και να δηλώσει συμμετοχή για να μην αναγκαστούν οι κριτές Μιχάλης Κουινέλης – Stavento, Θοδωρής Μαραντίνης και Ελένη Φουρέιρα να το ρίξουν στους… μονολόγους για να καλύψουν τον τηλεοπτικό χρόνο. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγο καιρό βλέποντας κάποιοι ότι δεν πρόκειται να βγει όπως έλπιζαν έριξαν την ιδέα να το… φάνε, αλλά η απάντηση που ήρθε από… άνωθεν ήταν –μεταξύ σοβαρού κι αστείου?!?- ότι αν χρειαστεί να μεταμφιεστούν και να βγουν οι ίδιοι να τραγουδήσουν, γιατί το La Banda θα βγει οπωσδήποτε!

Έτσι λοιπόν με συμμετοχές «αγοριών ηλικίας 14 και άνω…» το La Banda σκοπεύει –μέχρι στιγμής- να κάνει πρεμιέρα στο OPEN και με την ελπίδα ότι δεν θα πέσει La Klama… και σε άλλα επίπεδα…!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις