Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Λόγω τιμής»: τίμησε τους τηλεθεατές που το εκτίμησαν!

«Λόγω τιμής»: τίμησε τους τηλεθεατές που το εκτίμησαν!

Συναντήθηκαν είκοσι χρόνια μετά…! Στη συνάντηση αυτή όμως έδωσαν το παρών και οι τηλεθεατές.

Κάποιοι από αυτούς που τους έβλεπαν και μοιράζονταν τα νεανικά όνειρά και πάθη τους μαζί με τα δικά τους, αλλά και κάποιοι άλλοι που ίσως να τους γνώρισαν για πρώτη φορά.

Υπήρχε πάντως η απορία πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου: θα θυμηθούν οι τηλεθεατές τι είχε γίνει είκοσι χρόνια πριν; Και για όσους δεν παρακολουθούσαν τότε τη σειρά, πώς θα «έμπαιναν» στην ιστορία; Η απάντηση δόθηκε από την έξυπνη και έμπειρη πένα της Μιρέλλας Παπαοικονόμου που με ελάχιστα αλλά όταν έπρεπε flash back έβαλε στη ζωή των ηρώων της τους τηλεθεατές χωρίς να έχουν πλέον απορία «τι είχε συμβεί είκοσι χρόνια πριν»!

Η απόφαση του ΣΚΑΪ να εντάξει τη σειρά στο πρόγραμμα της φετινής σεζόν δικαιώθηκε αφού όλοι οι συντελεστές, εμπρός και πίσω από τις κάμερες δούλεψαν έντιμα… κι αυτό φάνηκε στο αποτέλεσμα που απολαύσαμε χθες βράδυ.

Μία φρέσκια δραματική σειρά χωρίς… ατελείωτες παύσεις για να φανεί το «ερμηνευτικό βάθος», αλλά και κοντινά πλάνα σε πρόσωπα που τα έλεγαν όλα με την έκφρασή τους. Οι ήρωες, το σενάριο, η σκηνοθεσία δεν έμεινε είκοσι χρόνια πριν αλλά «ήρθε στο σήμερα» χωρίς υπερβολές!

Η σειρά τίμησε τους τηλεθεατές τόσο με το σενάριο, όσο και με τις ερμηνείες και τη σκηνοθεσία κι όπως φαίνεται οι τηλεθεατές το εκτίμησαν… και την τίμησαν… αφού το πρώτο επεισόδιο σημείωσε 25,5% καθαρό μέσο όρο και στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό.

Για αυτό, σε μία σεζόν που γίνεται… της μυθοπλασίας, αναμφισβήτητα η σειρά «Λόγω Τιμής» είναι από αυτές που τιμά το είδος της και τους τηλεθεατές…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις