Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Οι πρωταγωνίστριες στην καινούρια σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Οι πρωταγωνίστριες στην καινούρια σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου

Μία, ή μάλλον δύο υπογραφές που εγγυώνται επιτυχία: Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου.

Το επιτυχημένο δίδυμο των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο και οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα»… συμπεθέριασαν με το τηλεοπτικό κοινό με αποτέλεσμα κάθε βδομάδα να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Ωστόσο η σειρά θα ολοκληρωθεί φέτος, αλλά όπως είναι λογικό το MEGA θα συνεχίζει το… πάντρεμα με το επιτυχημένο δίδυμο για την καινούργια κωμική σειρά που ετοιμάζει. Τίτλος της «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» και στο επίκεντρό της τρεις… Μαίρες, που μπορεί να είναι σε αρκετά διαφορετικές, αλλά έχουν ένα μεγάλο κοινό: η ζωή τους, η καθημερινότητά τους θα έχει πολλές κωμικές καταστάσεις. Οι τρεις γυναίκες από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις θα αγαπηθούν όπως δικαιολογημένα εκτιμάται από το τηλεοπτικό κοινό ώστε από Μαίρη να γίνουν το… μεράκι των τηλεθεατών για να γελάνε και να περνούν καλά. Ποιες όμως, θα είναι οι ηθοποιοί που θα ενσαρκώσουν με μεράκι την κάθε Μαίρη; Ενώ έχουν ακουστεί πολλά ονόματα τελικά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο Μιχάλης Ρέππας με τον Θανάση Παπαθανασίου αποφάσισαν πως οι τρεις βασικές πρωταγωνίστριες της καινούργιας σειράς τους θα είναι με αλφαβητική σειρά η Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη και Βάσω Λασκαράκη.

Οι τρεις ηθοποιοί λοιπόν θα κληθούν να ενσαρκώσουν τις τρεις αυτές γυναίκες, τις Μαίρη, Μαίρη και Μαίρη, που η ζωή τους θα είναι… μέσα στο γέλιο για τους τηλεθεατές. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου σε βασικούς ρόλους και γύρω από τη ζωή των τριών γυναικών θα δούμε την Πηνελόπη Πιτσούλη τον Σπύρο Πούλη και τον Κωνσταντίνο Γαβαλά, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί και το υπόλοιπο καστ.

Τα γυρίσματα για την καινούργια σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν πριν το καλοκαίρι ώστε η «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» τους να κάνει τη MEGA-λη τηλεοπτική εμφάνισή της στην αρχή της ερχόμενης σεζόν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις