Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV: Άδεια για κωμικοτραγικό κανάλι

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV: Άδεια για κωμικοτραγικό κανάλι

Απείχε από τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών αφού με μία ομολογουμένως πολύ έξυπνη κίνηση τα στελέχη του ΑΝΤ1 χαρακτήρισαν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV ως θεματικό και έτσι παραμένει στον αέρα χωρίς το κίνδυνο του «μαύρου» μέχρι να προκηρυχθεί διαγωνισμός για τις θεματικές άδειες.

Χθες λοιπόν το «αδελφό κανάλι» του ΑΝΤ1 μετάδωσε το διαγωνισμό ομορφιάς «Καλλιστεία 2018» για την ανάδειξη των Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς, Μις Γιανγκ, καταφέρνοντας όμως να αποδείξει ότι εκτός από την επιχειρηματική απόφαση του Ομίλου το τηλεοπτικό κανάλι δεν μπορεί να σταθεί… σοβαρά στο τηλεοπτικό τοπίο. Ναι μεν η παραγωγή της διοργάνωσης δεν ήταν του τηλεοπτικού σταθμού αλλά το ότι αυτό το… πρόγραμμα βγήκε από τον αέρα ενός τηλεοπτικού σταθμού που θέλει να διεκδικήσει μία από τις θεματικές άδειες ως «ψυχαγωγικό κανάλι» μας κάνει… να τρομάζουμε στην ιδέα για το τι και πώς εννοούν, αλλά και αντιλαμβάνονται τον όρο «ψυχαγωγία».

Μετά τις «λαμπερές βραδιές» που είχαν στήσει στο κανάλι του Αμαρουσίου όταν πρόβαλλαν τα καλλιστεία, χθες στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV έστησαν μία τόσο κακοφτιαγμένη βραδιά που είναι να… γελάνε παγκοσμίως! Αν λοιπόν ο στόχος του σταθμού ήταν μία… κωμική βραδιά, τότε το κατάφεραν με την πρωταγωνίστρια της βραδιάς, την παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε για να αποδείξει ότι έχει «κωμική φλέβα»! Ακόμα και στο λόγο της, είτε με σαρδάμ, είτε με φράσεις «πάλι χάθηκα», είτε και… διδάσκοντας «νέα γραμματική», όπως για παράδειγμα ότι το «δεκαοκτώ» κλίνεται και είναι «των δεκαοκτών», έκανε πολλές φορές τους τηλεθεατές να διπλώσουν από τα γέλια και τα socialmedia να πάρουν φωτιά.

Τελικά, βρε κουτούτσικα, αν πιστεύατε ότι σκοπός του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV ήταν να βγάλει ένα «λαμπερό, μοντέρνο πρόγραμμα» για τα καλλιστεία… γελιέστε! Κι όσο για τις φήμες που ήθελαν από χθες το βράδυ στελέχη του Ομίλου να έχουν σπάσει τα τηλέφωνα και οι φωνές τους σήμερα να ακούγονται σε όλο το Μαρούσι είναι αναληθείς. Στο κανάλι το γλέντησαν όπως τους… γλέντησαν και στα social media καθώς είναι σαφές ότι στις θεματικές θέλουν να πάρουν άδεια ως «κωμικό», έστω κι αν με τέτοιες παραγωγές διεκδικήσουν άδεια για… κωμικοτραγικό!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις