Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Mega: Επιστροφές από τα παλιά

Mega: Επιστροφές από τα παλιά

Δυο πρόσωπα που έχουν ταυτιστεί με το Mega επιστρέφουν ξανά σε επιτελικές θέσεις.

Μετά την απόκτηση μέσω πλειστηριασμού του αρχειακού υλικού, της ταινιοθήκης και του brand name, ο νέος τηλεοπτικός σταθμός, όπως γράψαμε πρώτοι στο newsit.gr, θα βγει στον αέρα ως Mega.

Και ενώ τη γενική διεύθυνση του σταθμού έχει ο Σταμάτης Μαλέλης, δυο έμπειρα στελέχη έρχονται να προστεθούν στην ηγετική πυραμίδα του Mega.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, σύμβουλος προγράμματος του Mega θα είναι ο Πέτρος Μπούτος, που διετέλεσε διευθυντής προγράμματος επί σειρά ετών στο κανάλι της Μεσογείων. Έτσι θα συνεργάζεται άμεσα με τη διευθύντρια προγράμματος Ισαμπέλα Σασλόγλου, με την οποία έχουν συνεργαστεί ξανά στο Mega.

Ο Πέτρος Μπούτος είχε δεχτεί πολλές προτάσεις, ανάμεσά τους και από την ΕΡΤ, αλλά όπως είναι φανερό έχει ιδιαίτερους δεσμούς με το Mega.

Ένα ακόμα πρόσωπο από το παλιό Mega έρχεται να προστεθεί στην ηγετική πυραμίδα, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, με τον νέο τηλεοπτικό σταθμό θα συνεργαστεί και ο Αθανάσιος Ανδρεούλης, που είχε διατελέσει και διευθύνων σύμβουλος του Mega.

Είναι φανερό ότι ο νέος τηλεοπτικός σταθμός με το σήμα του Mega, στήνεται με προσοχή και με έμπειρα στελέχη.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις