Μελάς Βlog

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ POST

MEGA και στην COSMOTE

Στο «μπουκέτο» της συνδρομητικής πλατφόρμας μπαίνει επίσημα και το MEGA.

Να θυμίσουμε ότι το κανάλι θα ξεκινήσει να εκπέμπει πρόγραμμα τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ήδη το σήμα του βγαίνει από τη DIGEA, μαζί με τους υπόλοιπους αδειούχους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου.

Από αύριο όμως το σήμα θα είναι και στον αέρα της COSMOTE TV δίνοντας την ευκαιρία στους συνδρομητές της να παρακολουθούν στη θέση 112 το live πρόγραμμα ενώ παράλληλα, μέσω της υπηρεσίας Replay Tv θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το πρόγραμμα των επτά τελευταίων ημερών. 

Να αναφέρω ότι στο «μπουκέτο» της COSMOTE TV θα παραμείνει το ONE, που επίσης ανήκει στην εταιρεία «Άλτερ Έγκο» του Βαγγέλη Μαρινάκη, με δικό του πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Διαζύγιο με το ΟΡΕΝ

Διαζύγιο με το ΟΡΕΝ

Μόλις πριν από λίγες ημέρες αναφέραμε σε ρεπορτάζ του newsit.gr ότι το OPEN εμφανίζεται σαν να έχει σηκώσει «λευκή σημαία», έχοντας τραβήξει χειρόφρενο σε καινούργιες ... Διαβάστε περισσότερα
Δυναμικό «παρών» εξακολουθεί να δίνει η ΕΡΤ στον τομέα της εγχώριας παραγωγής μυθοπλασίας

Δυναμικό «παρών» εξακολουθεί να δίνει η ΕΡΤ στον τομέα της εγχώριας παραγωγής μυθοπλασίας

Μετά από χρόνια απουσίας ελληνικών σειρών από το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης η τωρινή διοίκηση επενδύει όλο και περισσότερο ενισχύοντας το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν ... Διαβάστε περισσότερα