Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μουντιάλ 2022: Συσκέψεις για μετακόμιση των αγώνων στον «ελεύθερο» ΑΝΤ1 και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

Μουντιάλ 2022: Συσκέψεις για μετακόμιση των αγώνων στον «ελεύθερο» ΑΝΤ1 και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

Γκολ με την έναρξη του Μουντιάλ 2022 έχει «φάει» η συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1, το ANT1+, όπου έχει προγραμματιστεί και διαφημιστεί ότι θα φιλοξενήσει το σύνολο των αγώνων.

Οι διακοπές και τα τεχνικά προβλήματα έχουν προκαλέσει δικαιολογημένα έντονη δυσαρέσκεια στους συνδρομητές, ιδιαίτερα σε όσους αποφάσισαν να μπουν στον κόσμο της πλατφόρμας, πληρώνοντας τη συνδρομή «προσφορά» για το Μουντιάλ, ώστε να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες.

Τα social media έχουν πάρει «φωτιά» προκαλώντας πονοκέφαλο στη διοίκηση του ΑΝΤ1 που μελετά τρόπους για να… κατευνάσει το «τσουνάμι» αρνητικού σχολιασμού για τις υπηρεσίες της συνδρομητικής πλατφόρμας.

Με τα τεχνικά προβλήματα που έχουν προκληθεί καθιστώντας αδύνατη τη θέαση αγώνων, τα σχέδια που μελετούν τώρα στον Όμιλο του Αμαρουσίου είναι ακόμα και η μεταφορά όλων των αγώνων στα ελεύθερα κανάλια τους, δηλαδή τον ΑΝΤ1 και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, ώστε να καλυφθούν και οι συμβατικές υποχρεώσεις τους απέναντι στη FIFA.

Ωστόσο στον ΑΝΤ1 γνωρίζουν καλά πως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να… απολογηθούν στους συνδρομητές που πλήρωσαν την προσφορά του ANT1+ με σκοπό να παρακολουθήσουν όλους  τους αγώνες του Μουντιάλ. Κι αυτοί, όπως υποστήριζαν ευχαριστημένοι στον Όμιλο του Αμαρουσίου πριν από την έναρξη των αγώνων και του Μουντιάλ είναι πολλοί, οι οποίοι όμως, τώρα ως δυσαρεστημένοι θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να αποζημιωθούν που πλήρωσαν… αλλά δεν μπορούν να δουν όλους τους αγώνες.

Οι επόμενες πάντως ώρες είναι κρίσιμες για το τι θα γίνει με τη μετάδοση των αγώνων στη χώρα μας και από πού θα συνεχίσουν να προβάλλονται όλοι, δηλαδή και οι 64 που ήταν αρχικά σχεδιασμένο να είναι στο περιβάλλον της συνδρομητικής τους πλατφόρμας.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις