Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νησί 2: Περιζήτητο το δεύτερο μέρος της επιτυχημένης σειράς

Νησί 2: Περιζήτητο το δεύτερο μέρος της επιτυχημένης σειράς

Η προβολή της σειράς «Νησί» πριν από αρκετά χρόνια στο MEGA κέρδισε δικαιολογημένα μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. 

Το «Νησί» της Βικτόρια Χίσλοπ μεταφέρθηκε στο MEGA σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου, σκηνοθεσία Θοδωρή Παπαδουλάκη και με ένα καστ σπουδαίων ηθοποιών ανέβασε τότε τον πήχη στην παραγωγή εγχώριας μυθοπλασίας.

Πριν από μήνες η συγγραφέας του έγραψε το δεύτερο μέρος του μυθιστορήματός της, προκαλώντας δικαιολογημένα πολλά δημοσιεύματα που θέλουν να μεταφέρεται και αυτό στην τηλεόραση, ενώ μιλώντας χθες (17.10.2021) στο δελτίο ειδήσεων του STAR αποκάλυψε πως πράγματι έχει κάνει συζητήσεις.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι η ιστορία στο καινούργιο βιβλίο με τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου» ξεκινά μετά το κλείσιμο της αποικίας λεπρών στη Σπιναλόγκα και με το γλέντι που γίνεται στην Πλάκα, στο χωριό ακριβώς απέναντι. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί τρώνε, χορεύουν και γιορτάζουν αυτή τη σπουδαία στιγμή απελευθέρωσης από τον φόβο και την αρρώστια, όταν ακούγονται δύο πυροβολισμοί και διαπιστώνουν ότι έχουν σκοτώσει την Άννα. Έτσι ένα καινούργιο κουβάρι αρχίζει να τυλίγεται γύρω από τους αγαπημένους ήρωες ενώ παράλληλα ξετυλίγονται μυστικά τους που προσπαθούσαν να κρατήσουν καλά φυλαγμένα.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα κερδίσει και πάλι μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και που όπως μαθαίνω έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον εγχώριων τηλεοπτικών σταθμών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στην Έκθεση Τηλεοπτικών Προγραμμάτων που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στις Κάννες η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα διανομής για την τηλεόραση έκανε επαφές με στελέχη τηλεοπτικών σταθμών που ενδιαφέρονται να την εντάξουν στο πρόγραμμά τους. Κι όταν λέω «τηλεοπτικών σταθμών» αναφέρομαι τουλάχιστον σε τρεις με τους οποίους έγιναν συναντήσεις, ενώ φαίνεται ότι θα υπάρξουν κι άλλοι «μνηστήρες» που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Σημαντικό είναι να αναφέρω ότι το «Νησί» μετά την προβολή του στο MEGA πουλήθηκε σε πολλές χώρες κάτι που είναι λογικό να λαμβάνουν υπόψη τους οι «μνηστήρες», εκτιμώντας ότι και το δεύτερο μέρος της σειράς θα κερδίσει και ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Την περίοδο αυτή λοιπόν συνεχίζονται οι επαφές με στελέχη τηλεοπτικών σταθμών αλλά και εταιρειών παραγωγής που έχουν εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον και δικαιολογημένα εκτιμούμε –και ελπίζουμε- πως όλα θα πάνε καλά ώστε την επόμενη σεζόν το «Νησί 2» να είναι στον αέρα σταθμού για να το απολαύσουν οι τηλεθεατές.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις