Site icon NewsIT

Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει στο τηλεοπτικό σπίτι του – Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

11.10.2021 | 14:05
Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει στο τηλεοπτικό σπίτι του – Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Είναι πλέον επίσημο και με τη βούλα πως σύντομα ο Αντώνης Κανάκης, το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο θα είναι ξανά στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μετά από αρκετές επαφές και με άλλους τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς να διεκδικούν τις επιτυχημένες εκπομπές του, τελικά ο Αντώνης Κανάκης, όπως πρώτα αποκαλύψαμε στο newsit.gr επιστρέφει στο τηλεοπτικό σπίτι του (ΑΝΤ1).

Έτσι λοιπόν «ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη στο επί 22 χρόνια τηλεοπτικό του σπίτι και τη γενικότερη συνεργασία του με την Tony Productions στις media δραστηριότητές του.

Από το 1997 η σχέση των δύο πλευρών είναι γεμάτη δημιουργία και επιτυχίες.

Σήμερα, ο δημιουργός-παραγωγός των πλέον αγαπημένων και διαχρονικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, επιστρέφει μαζί με την εκλεκτή του ομάδα στον ΑΝΤ1 και μαζί τους επιστρέφουν τα πολυαναμενόμενα “ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ” και “ΒΙΝΥΛΙΟ”.

Ο Αντώνης Κανάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ιστορίας του ΑΝΤΕΝΝΑ και η ιστορία αυτή θα συνεχίσει να γράφεται μέσα από τη συχνότητά του».

Να αναφέρουμε πως η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 8 Νοεμβρίου και η Ράδιο Αρβύλα θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη, στις 8 το βράδυ, ενώ την ίδια ώρα τις Παρασκευές θα παίρνει τη θέση του στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το Βινύλιο. Σύντομα λοιπόν η θεσσαλονικιώτικη παρέα, ο Αντώνης Κανάκης με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο θα είναι στον αέρα του ΑΝΤ1 γιατί… υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version