Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Γιώργος Παπαδάκης μεγαλώνει την παρέα του

Ο Γιώργος Παπαδάκης μεγαλώνει την παρέα του

Καλημερίζει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 από το 1992 έχοντας δικαιολογημένα κερδίσει τον τίτλο του «πατριάρχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης», αφού μάλιστα όλα αυτά τα χρόνια η εκπομπή του παραμένει η επιλογή των περισσότερων τηλεθεατών της ζώνης.

Σε δύο βδομάδες ο Γιώργος Παπαδάκης θα πει ξανά «Καλημέρα Ελλάδα» μόνο που για ακόμα μία φορά θα έχει δίπλα του καινούργια παρέα.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει από το Newsit ο Ντίνος Σιωμόπουλος που ήταν μαζί του τα τελευταία 11 χρόνια αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 για να αναλάβει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο καινούργιο κανάλι, το ONE, που είναι να βγει επίσημα στον τηλεοπτικό αέρα στα μέσα του επόμενου μήνα.

Έτσι λοιπόν μέσα στο καλοκαίρι ο Γιώργος Παπαδάκης με τα στελέχη του σταθμού αναζητούσαν τα πρόσωπα που θα είναι μαζί του την καινούργια σεζόν. Εδώ και καιρό έχει «κλειδώσει» ότι θα είναι η Αλεξάνδρα Καϋμένου που τους καλοκαιρινούς μήνες παρουσιάζει την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» με τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου στην παρέα του «πατριάρχη» θα είναι κι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χριστούλιας που ασχολείται χρόνια με το οικονομικό ρεπορτάζ.

Εκτός όμως από το… new entry θα γίνει και μία… μετακόμιση, αλλά εσωτερική, αφού σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο Γιώργος Παπαδάκης θέλει να έχει… πιο κοντά τον Γιώργο Γρηγοριάδη, τον ανταποκριτή της εκπομπής στη Θεσσαλονίκη. Έτσι ο δημοσιογράφος θα κατέβει Αθήνα για να είναι στην πιο… κοντινή παρέα του Παπαδάκη.

Αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή την τελευταία στιγμή τότε τις επόμενες ημέρες θα «κλειδώσουν» οριστικά τα πρόσωπα της καινούργιας παρέας του Γιώργου Παπαδάκη αφού τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου θα πει ξανά «Καλημέρα Ελλάδα» ξεκινώντας πάλι τη μάχη της ενημέρωσης αλλά και της τηλεθέασης…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις