Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο ΣΚΑΪ αγόρασε τον «Pepper 96,6» και τον «Μέντα 88» – Η στρατηγική του ομίλου στα ερτζιανά

Ο ΣΚΑΪ αγόρασε τον «Pepper 96,6» και τον «Μέντα 88» – Η στρατηγική του ομίλου στα ερτζιανά

Δύο πολύ γνωστοί και αγαπημένοι ραδιοφωνικοί σταθμοί ανήκουν πλέον στον Όμιλο του ΣΚΑΪ που ανακοίνωσε την εξαγορά των ραδιοφωνικών σταθμών Μέντα 88 και Pepper 96.6 από την Διαπασών Α.Ε, μία κίνηση που τον εδραιώνει ακόμα περισσότερο στο χώρο των ερτζιανών.

‘Άλλωστε ο Όμιλος ΣΚΑΪ έχει μακρά ιστορία στη δημιουργία και την ανάπτυξη επιτυχημένων brands, αφού εκτός από τον ΣΚΑΪ 100,3 που αποτελεί την κορωνίδα του Ομίλου έχοντας την πρωτοκαθεδρία στην ακροαματικότητα  για περισσότερα από είκοσι χρόνια, οι επίσης επιτυχημένοι σταθμοί Μελωδία 99,2, RED 96,3, Top FM (μετέπειτα Λάμψη 92,3) και Freedom 88,9 αποτελούν δημιουργήματα του Ομίλου ΣΚΑΪ.

Τώρα λοιπόν ο Μέντα 88 και ο Pepper 96,6 – δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί που αποτελούν σταθερή επιλογή χιλιάδων πιστών ακροατών- ανήκουν πλέον στον Όμιλο ΣΚΑΪ που ανακοινώνει πως «Με όραμα, και στρατηγική προσήλωση στο μέλλον, ο Μέντα 88 και ο Pepper 96,6 θα συνεχίσουν κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου μας να είναι σημεία αναφοράς, με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική. 

Ο μεν Μέντα 88 στο έντεχνο, mainstream και λαϊκό ελληνικό τραγούδι, ο δε Pepper 96,6 στις πιο σύγχρονες, εναλλακτικές μουσικές διαδρομές, χτίζοντας το πιο επιδραστικό urban ραδιόφωνο. 

Στον Όμιλο ΣΚΑΪ ανήκουν ήδη ο ΣΚΑΪ 100,3, σταθερά πρώτος στην κατάταξη όλων των ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς και ο πιο επιτυχημένος αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός bwinΣπορFM 94,6, ενώ πρόσφατα αποκτήθηκε  και η συχνότητα 104 FM.

Με την απόκτηση των Μέντα 88 και Pepper 96.6 ο Όμιλος ΣΚΑΪ φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα ραδιοφωνικά κοινά και να ισχυροποιήσει περαιτέρω την θέση του στον τομέα του ραδιοφώνου».

Ο Χρήστος Παπαδάς, στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στο ραδιόφωνο είναι το πρόσωπο που αναλαμβάνει τη θέση του Συμβούλου Ανάπτυξης των ραδιοφώνων του ΣΚΑΪ.

Η κίνηση αυτή του Ομίλου ΣΚΑΪ θεωρείται στρατηγικής σημασίας και εμπορικά, καθώς με τα πέντε ραδιόφωνα που διαθέτει πλέον, καλύπτει όλες τις προτιμήσεις του κοινού, με στόχο να επεκταθεί σε όλο το φάσμα των ραδιοφωνικών κατηγοριών και να μετατραπεί σε κυρίαρχο παίκτη στο χώρο.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις