Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

OPEN μεσοβδόμαδα- η ανακοίνωση του νέου τηλεοπτικού σταθμού

OPEN μεσοβδόμαδα- η ανακοίνωση του νέου τηλεοπτικού σταθμού

Νέα αλλαγή στο opening του το OPEN. Αν και ο αρχικός προγραμματισμός ήταν για τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, αμέσως μετά τη μετακόμισή του από τα Μελίσσια στις νέες εγκαταστάσεις του στην Παιανία η πρεμιέρα του καινούργιου τηλεοπτικού σταθμού ορίστηκε για μία βδομάδα μετά, στις 22 Οκτωβρίου.

Ωστόσο υπήρξε κι άλλη αναβολή με αποτέλεσμα το OPEN να βγει στον αέρα δύο μέρες μετά, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου. Ο λόγος είναι… η ενημέρωση και δη η «ναυαρχίδα» της, δηλαδή το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού που θα παρουσιάζει η Έλλη Στάη. Κάποια από τα καινούργια μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που έχουν αποκτήσει πρέπει να προγραμματιστούν καταλλήλως ώστε να χρησιμοποιηθούν όλες οι δυνατότητές τους και να μην βγουν με… ημιτελή εικόνα και μέσα. Αφού λοιπόν το δελτίο δεν μπορεί να βγει όπως θέλουν τότε αποφάσισαν να «παγώσουν» δύο ακόμα μέρες την πρεμιέρα του καινούργιου τηλεοπτικού σταθμού και έτσι το opening του OPEN να γίνει μεσοβδόμαδα… αν βεβαίως δεν υπάρξει κι άλλη αλλαγή…!

Στην επίσημη ανακοίνωση του OPEN πάντως αναφέρεται ότι:

«Το πρόγραμμα του νέου τηλεοπτικού σταθμού θα εκπέμπει ζωντανά και θα βρίσκεται κοντά στους τηλεθεατές όλης της Επικράτειας από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.

Το Open έρχεται σε μία κομβική στιγμή για την ελληνική τηλεόραση και στόχος του είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, προσφέροντάς τους ποιοτικό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Μία νέα δημιουργική περίοδος με στόχο η τηλεόραση να ξαναβρεί τον εαυτό της και να κερδίσει και πάλι τη θέση που της ταιριάζει στις καρδιές των τηλεθεατών της χώρας μας».

 

Σε λίγες ημέρες λοιπόν το OPEN θα είναι στον αέρα και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τους τηλεθεατές στη συχνότητά του…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις