Site icon NewsIT

Παίρνουν θέση στα δελτία ειδήσεων του STAR

04.09.2020 | 15:30
Παίρνουν θέση στα δελτία ειδήσεων του STAR

Αλλαγές τη νέα σεζόν στα δελτία ειδήσεων του καναλιού της Κηφισιάς αφού σε ορισμένα από αυτά θα βρεθούν καινούργια πρόσωπα στην καρέκλα της παρουσιάσής τους. Βέβαια το καθημερινό βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR θα συνεχίσει να παρουσιάζει η Μάρα Ζαχαρέα, έχοντας παράλληλα και τη θέση της διευθύντριας ειδήσεων του σταθμού. 

Το αντίστοιχο δελτίο του STAR τα σαββατοκύριακα θα παρουσιάζει ο Σπύρος Λάμπρου και τις καθημερινές, τα μεσημέρια, ραντεβού με τους τηλεθεατές θα δίνει η Κάτια Μακρή.

Την αρχή για τη νέα σεζόν θα κάνουν από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του STAR με την «Κάτια Μακρή στην παρουσίαση του ανανεωμένου Μεσημεριανού Δελτίου Ειδήσεων στις 15:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων στις 19:50 (Δευτέρα έως Παρασκευή) θα παρουσιάζει για μία ακόμη χρονιά η διευθύντρια ειδήσεων,  Μάρα Ζαχαρέα. 

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, ο Σπύρος Λάμπρου θα πει την πρώτη «καλησπέρα» στους τηλεθεατές του Star, παρουσιάζοντας το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στις 19:50». 

Από την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν το STAR ξεκινά τη σεζόν και στα δελτία ειδήσεων με αλλαγές σε πρόσωπα που θα παρουσιάζουν κάποια από αυτά αλλά με σκοπό να κερδίσουν τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της τηλεθέασης, βεβαίως βεβαίως…!

Tags:

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version