Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα για τη Ναταλία Γερμανού γιατί  «Καλύτερα δε γίνεται»

Πρεμιέρα για τη Ναταλία Γερμανού γιατί  «Καλύτερα δε γίνεται»

Καινούργια σεζόν, καινούργια μέλη στην παρέα, καινούργιες ιδέες αλλά με την ίδια… cool προσέγγιση της πραγματικότητας.

Για μία ακόμα χρονιά η Ναταλία Γερμανού θα κρατά παρέα στο τηλεοπτικό κοινό κάθε σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού

«πλάι της θα έχει τον Κώστα Τσουρό, την Εβελίνα Νικόλιζα, τη Ναταλία Αργυράκη και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, με τον καθένα τους να έχει έναν διαφορετικό ρόλο στην εκπομπή.

Ο Κώστας αναλαμβάνει την ενημέρωση και συνεντεύξεις που πάντα συζητιούνται. Η Εβελίνα θα λύνει τα ερωτικά σας προβλήματα, αλλά θα επιδίδεται και σε «αθλήματα» που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί.

Η Ναταλία Αργυράκη  – πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση – θα κάνει συνεντεύξεις και θα αιφνιδιάζει τους διάσημους με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Ο Παναγιώτης θα κάνει τα πιο ασυνήθιστα γκάλοπ και θα παρουσιάζει έρευνες για πολλά γέλια.

Μαζί τους οι: Ράνια Αλευρά στις ζωντανές συνδέσεις και τα αφιερώματα, ο Θάνος Παπαχάμος με street και χιουμοριστικά θέματα στην πόλη και η Σοφία Τσίπα με εξορμήσεις και ταξίδια σε όλη την Ελλάδα.»

Από αυτό το Σάββατο λοιπόν 12 Σεπτεμβρίου, στις 13.50, αλλά και κάθε σαββατοκύριακο στον ALPHA η Ναταλία Γερμανού με την παρέα της θα αποδεικνύουν ότι «Καλύτερα δε γίνεται» και θα καλούν τους τηλεθεατές να περάσουν ευχάριστα τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις