Πρωτιά για τους «Ράδιο Αρβύλα»

Με το δεξί μπήκαν οι «Ράδιο Αρβύλα στο τηλεοπτικό τοπίο» μέσα από το καινούργιο τους σπίτι, το ΟΡΕΝ. Ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του σήκωσαν ψηλά το σταθμό σημειώνοντας τηλεθέαση που ιδιαίτερα εκείνη την ώρα δεν έχουν ξαναδεί στο κανάλι της Παιανίας.

Συγκεκριμένα οι «Ράδιο Αρβύλα» σημείωσαν 17% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 23,5% στο δυναμικό κοινό τερματίζοντας πρώτη στη ζώνη τους και μάλιστα απέναντι σε σκληρούς και… παγιωμένους αντιπάλους, αποδεικνύοντας πως όταν «υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση» γίνεται η επιλογή των περισσότερων τηλεθεατών.

Έτσι δικαιώνεται η απόφαση της διοίκησης του ΟΡΕΝ να διεκδικήσει και να αποκτήσει τον Αντώνη Κανάκη με τους Γιάννης Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση, εντάσσοντάς τη σατιρική εκπομπή καθημερινά σε μία κυρίως «ενημερωτική ζώνη». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Για ποιους κτυπάει η καμπάνα – «Διάσημοι» και επιβίωση

Για ποιους κτυπάει η καμπάνα – «Διάσημοι» και επιβίωση

Τέτοιον Γενάρη τα κανάλια δεν τον έχουν ξαναζήσει. ΝΤΙΝ        Σκληρός, ανταγωνιστικός και… πολυέξοδος. ΝΤΑΝ Πάρα πάρα πολύ… πολυέξοδος! ΝΤΙΝ Δικαιολογημένα ανησυχούν για το πώς θα ... Διαβάστε περισσότερα
ERTFLIX και χωρίς κεραία

ERTFLIX και χωρίς κεραία

Χρήσιμη ενημέρωση για όσους θέλουν να παρακολουθούν το πρόγραμμα της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ στην τηλεόρασή τους αλλά δεν την έχουν συνδεδεμένη με κεραία. Όπως ... Διαβάστε περισσότερα