Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ράδιο Αρβύλα: Το φινάλε και η νέα συμφωνία

Ράδιο Αρβύλα: Το φινάλε και η νέα συμφωνία

Τίτλους τέλους ετοιμάζεται να ρίξει αυτή τη βδομάδα η επιτυχημένη σατιρική εκπομπή με τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, έχοντας σημειώσει μία ακόμα επιτυχημένη σεζόν στους πίνακες τηλεθέασης.

Η μακροβιότερη ελληνική σατιρική εκπομπή θα ολοκληρώσει τη 16η σεζόν στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο αυτή τη βδομάδα, την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή, στο Βινύλιο, η Ράδιο Αρβύλα θα έχει την… τιμητική της. Βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι η θεσσαλονικιώτικη παρέα παρέμεινε και τον Μάρτιο πρώτη στη ζώνη της στο δυναμικό κοινό, με μέσο όρο 20,2%, ενώ κατέγραψε το υψηλότερο ποσοστό την Πέμπτη 23 Μαρτίου, χτυπώντας 24,5%.

Έχοντας μαζί της καθημερινά, κατά μέσο όρο, 1.371.595 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, για τουλάχιστον 1’, η εκπομπή κατέγραψε υψηλά ποσοστά σε γυναίκες και άνδρες, αποδεικνύοντας πως πολλοί τηλεθεατές δίνουν σταθερά ραντεβού με τη σάτιρα των «Ράδιο Αρβύλα».

Βέβαια και τα απολαυστικά αφιερώματα από το VINYΛΙΟ κέρδισαν πολλούς τηλεθεατές αφού τον Μάρτιο, η αγαπημένη και ξεχωριστή εκπομπή σημείωσε 21,4%, στο δυναμικό κοινό 18-54, με 6,5 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό, ενώ την παρακολούθησαν έστω για 1’ λεπτό κατά μέσο όρο 1.589.000 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού.

Έτσι λοιπόν οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης θα ευχηθούν, όπως κάθε σεζόν, νωρίτερα από τις υπόλοιπες εκπομπές «καλό καλοκαίρι», αλλά τον ερχόμενο Νοέμβριο θα είναι ξανά στις… τηλε-επάλξεις για να ρίξουν τα σατιρικά τους βέλη. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου έχει «κλειδώσει» η ανανέωση της συνεργασίας τους με τον ΑΝΤ1 και για την επόμενη σεζόν διαψεύδοντας ορισμένες… ράδιο αρβύλες που ήθελαν να υπάρχει ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η νέα συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί και… επίσημα αμέσως μετά το τέλος των εκπομπών της φετινής σεζόν, δηλαδή ακόμα και την επόμενη βδομάδα, αποτυπώνοντας έτσι την καλή σχέση του Αντώνη Κανάκη με τον σταθμό του Αμαρουσίου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις