Τρίτη, 21 Μαΐ
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: Η εισβολή στο σπίτι της Μαρίνας προκαλεί τρόμο στις τρεις γυναίκες

Σασμός: Η εισβολή στο σπίτι της Μαρίνας προκαλεί τρόμο στις τρεις γυναίκες

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA που συνεχίζει να κερδίζει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού!

Έτσι στο σημερινό επεισόδιο Αστέρης και Αργυρώ προσπαθούν να βρουν τα βήματά τους στη ζωή τους μετά τη συνάντησή τους. Παράλληλα, η Καλλιόπη απεργάζεται σκοτεινά σχέδια για να απαλλαγεί μία και καλή από την οικογένεια της Μαρίνας.

Ο Μαθιός θα γνωρίσει την Κλαίρη, ενώ ένας νέος υπαστυνόμος, ο Γεράσιμος Χριστογιάννης (που θα τον ενσαρκώσει ο Αργύρης Πανταζάρας), εμφανίζεται στο τμήμα για να αναλάβει καθήκοντα. Η κρίση στη σχέση Τάσου – Σοφίας βαθαίνει όλο και περισσότερο, με τη Στέλλα να προσπαθεί μάταια να κρατήσει τις ισορροπίες.  Ο Καραπάνος φτάνει όλο και πιο βαθιά στο παρελθόν του Αστέρη, τη στιγμή που ο Μαθιός προσπαθεί να μάθει περισσότερα για αυτόν, και κατά πόσον αποτελεί κίνδυνο για τον αδερφό του. Μια νύχτα τρόμου θα εκτυλιχτεί στο σπίτι της Μαρίνας, με τις τρεις γυναίκες να βρίσκονται στο έλεος ενός μυστηριώδους εισβολέα, πιο μόνες και ανυπεράσπιστες από ποτέ…!

Η συνέχεια απόψε, στις 9,  ο Σασμός θα περιμένει τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ALPHA για να απολαύσουν ένα ακόμα δυνατό επεισόδιο…!

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις