Site icon NewsIT

Σασμός: Η Καλλιόπη αποκαλύπτει το μυστικό και ο Μαθιός ανακαλύπτει τον έρωτα του Αστέρη με την Αργυρώ

29.11.2021 | 10:25
Σασμός: Η Καλλιόπη αποκαλύπτει το μυστικό και ο Μαθιός ανακαλύπτει τον έρωτα του Αστέρη με την Αργυρώ

Η αποκάλυψη ενός κρυμμένου μυστικού που έχει προκαλέσει πολλά δεινά σε ήρωες της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, αλλά και η ανακάλυψη ενός έρωτα προκαλούν δραματικές εξελίξεις.

Έτσι στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού στον ALPHA, η Καλλιόπη αποφασίζει και αφηγείται τη δραματική ιστορία της Ανθούλας στον Άγγελο και τους γιους της…! Ο Πέτρος δεν μπορεί να χωνέψει την σχέση της αδερφής του με έναν Σταματάκη. Ο Κώστας νιώθει άσχημα για τις παρανομίες του και αποφασίζει να διακόψει, αλλά ο Διονύσης θα του αποκαλύψει κάτι που θα ανατρέψει τα πάντα. Η Σεμίνα είναι εφησυχασμένη μετά την ανακάλυψή της για την αρχαιοκαπηλία. Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως διαταράσσει και πάλι τις ισορροπίες. Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη και συναντιέται με τον Αστέρη, αλλά στο ίδιο μέρος έχουν δώσει ραντεβού και ο Μαθιός με τη Βασιλική. Θα μάθει ο Μαθιός για τον έρωτα του αδερφού του με την Αργυρώ; Και πώς θα αντιδράσει;

Η συγκλονιστική συνέχεια του Σασμού απόψε, στις 9, που μέσα από τη συχνότητα του ALPHA οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα ακόμα επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς…!

Σασμός | Επεισόδιο 50 | Sneak Preview 1

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version