Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: οι ενοχές της Θοδώρας, η αποκάλυψη του Άγγελου και η επιθυμία του Αστέρη

Σασμός: οι ενοχές της Θοδώρας, η αποκάλυψη του Άγγελου και η επιθυμία του Αστέρη

Συνεχίζονται οι συγκλονιστικές εξελίξεις στο Σασμό, στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA με κάποιους ήρωες να παραδέχονται τα λάθη τους, ενώ άλλοι ανακαλύπτουν τα λάθη άλλων που ευθύνονται για πολλά δυσάρεστα.

Στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού, η Στέλλα επισκέπτεται για πρώτη φορά τον Αστέρη στη φυλακή και προσπαθεί να τον πείσει να της μιλήσει για το τι έγινε. Η Θοδώρα περνά δύσκολες στιγμές στο γάμο της με το Γιώργη. Εξομολογείται στη μητέρα της τις ενοχές που την βαραίνουν και ότι θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο  για το φόνο του Πέτρου.

Η μητέρα της βλέπει πόσο πολύ αγαπούσε τον Πέτρο και προσπαθεί να της συμπαρασταθεί. Της υπενθυμίζει επίσης πως στάθηκε δίπλα στο Γιώργη όταν αυτός τους είπε ότι χρεοκόπησε και της μιλάει για την ανησυχία του Μανόλη. Η Θοδώρα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση  και ζητάει για πρώτη φορά από τη μητέρα της να πει στον Μανόλη να την επισκεφτεί.

Ο Άγγελος πηγαίνει να πάρει τη λύρα του Πέτρου και ανακαλύπτει ότι η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Ο Νικηφόρος παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του, να παραμείνει στο χωριό όσο κρατάει η ένταση μεταξύ των δύο οικογενειών και να πηγαίνει στο αλουμινάδικο για να βοηθήσει τον Μαθιό στη δουλειά.. Ο Μαθιός θα προσπαθήσει να αφυπνίσει τον Αστέρη, ωστόσο εκείνος θα του ζητήσει κάτι που θα τον κάνει να πέσει από τα σύννεφα.

  

  

Η συνέχεια απόψε, στις 9, που ο Σασμός θα είναι στον ALPHA με ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις