Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Σέ Προσκυνώ, Γλώσσα» με τον Γιώργο Μπαμπινιώτη

«Σέ Προσκυνώ, Γλώσσα» με τον Γιώργο Μπαμπινιώτη

Θέματα που άπτονται της γλωσσικής παιδείας θα είναι στο επίκεντρο της εκπομπής που κάνει πρεμιέρα στην Τηλεόραση της Βουλής.

Ο Καθηγητής Γλωσσολογίας και πρ. Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Μπαμπινιώτης θα συνομιλεί με τη δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα για τη σχέση μας με την ελληνική γλώσσα στην εκπομπή «Σέ Προσκυνῶ, Γλώσσα» που θα προβάλλεται από αυτό το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 7 το απόγευμα, αλλά και σε επανάληψη κάθε Τρίτη στις 10 το βράδυ. 

Επίσης, κάθε Σάββατο στις 18.00 και σε επανάληψη κάθε Παρασκευή, στις 20.00, η Καθηγήτρια Ιστορίας του Εθνικού και Καποδιστρια­κού Πανεπιστημίου Αθηνών Μαρία Ευθυμίου θα προσεγγίζει μέσα από την εκπομπή της «Μικρά Μαθήματα για έναν Μεγάλο Κόσμο» κομβικά σημεία της Παγκόσμιας Ιστορίας, που επηρέ­ασαν αλλά και επηρεάζουν έως σήμερα την ανθρώπινη μοίρα.

Με τις δύο εκπομπές ο Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής των Ελλήνων ξεκινά το νέο του πρόγραμμα που θα εμπλουτίζε­ται σταδιακά και με άλλες ενημερωτικού, μορφωτικού, κοινωνικού  και πο­λιτιστικού περιεχομένου.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις