Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στην τελική ευθεία το ONE – Πότε προγραμματίζουν να βγει αέρα

Στην τελική ευθεία το ONE – Πότε προγραμματίζουν να βγει αέρα

Όλα ετοιμάζονται με γοργούς ρυθμούς με στόχο σύντομα να είναι στον αέρα. Μετά την απόκτηση της έκτης άδειας εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου το ΟΝΕ ετοιμάζεται να εκπέμψει επίσημα με το καινούργιο πρόγραμμά του.

Αν και προς το παρόν εκπέμπει μέσω διαδικτύου και των συνδρομητικών πλατφορμών μέσα στον επόμενο μήνα θα εγκαινιάσει το καινούργιο πρόγραμμά του ξεκινώντας να εκπέμπει και στο τηλεοπτικό τοπίο.

Η προετοιμασία στις εγκαταστάσεις του σταθμού βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς αφού ο Γενικός Διευθυντής του Σταμάτης Μαλέλης έχει ενημερώσει άπαντες πως στόχος είναι το ΟΝΕ να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου. Έτσι κατασκευάζεται και ένα ακόμα στούντιο στις εγκαταστάσεις του σταθμού, ώστε να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του καθημερινού προγράμματος.

Προς το παρόν, με δεδομένο ότι η τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, το ΟΝΕ θα δώσει μεγάλο μέρος του προγράμματός του στην ενημέρωση. Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η διευθύντρια προγράμματος Ιζαμπέλα Σασλόγου ετοιμάζει πολλά, ιδιαίτερα για το δεύτερο μισό της σεζόν εξετάζοντας και προτάσεις που έρχονται… από το εξωτερικό.

Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν και από τη «βιβλιοθήκη» του MEGA καθώς δικαιολογημένα εκτιμάται ότι ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι από τους διεκδικητές της, θέλοντας να αποκτήσει μεγάλο μέρος της για να ενδυναμώσει το νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό.

Πάντως σε έναν περίπου μήνα ο νέος τηλεοπτικός σταθμός θα είναι επίσημα στον αέρα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι αλλαγές θα φέρει… στη μάχη της τηλεθέασης, ιδιαίτερα μία σεζόν που είναι πολύ ανταγωνιστική…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις