Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το Champions League επιστρέφει στο MEGA

Το Champions League επιστρέφει στο MEGA

Ευχάριστη είδηση για το φίλαθλο κοινό που θα έχει πρώτη θέση στους αγώνες Champions League, μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το MEGA εξασφάλισε τα δικαιώματα της κορυφαίας διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη για την επόμενη τριετία και έτσι, μετά από χρόνια, οι έλληνες τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες και σε ελεύθερο κανάλι. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου κάθε Τετάρτη βράδυ το MEGA θα μεταφέρει τους τηλεθεατές στα γήπεδα της Ευρώπης, μεταδίδοντας live τον κορυφαίο αγώνα της βραδιάς, ενώ στη συνέχεια τις κυριότερες φάσεις όλων των αγώνων.

Έτσι λοιπόν το Champions League… επιστρέφει στο «γήπεδό» του, το MEGA, αφού το κανάλι μετέδιδε την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση για 17 χρόνια, από το ξεκίνημα της το 1993.

Σίγουρα λοιπόν η απόφαση του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη να διεκδικήσει και τελικά να αποκτήσει τα δικαιώματα του Champions League έχει και συμβολικό χαρακτήρα, αφού με την επίτευξη της συμφωνίας το MEGA βρίσκεται και πάλι στην κορυφή των εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικών σταθμών για τα αθλητικά θέματα… κι όχι μόνο… αφού σύντομα θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις..!

Για την επόμενη τριετία λοιπόν, κάθε Τετάρτη βράδυ το MEGA θα βάζει τους τηλεθεατές στην πρώτη κερκίδα των κορυφαίων ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων, ενώ αξίζει να αναφέρω ότι θα μεταδώσει και τους τρεις τελικούς της διοργάνωσης: στις 28 Μαΐου 2022 από την Αγία Πετρούπολη, τον Μάιο του 2023 από το Allianz Arena του Μονάχου και το Μάιο του 2024 από το Γουέμπλεϊ του Λονδίνου. Και βέβαια πριν από κάθε αγωνιστική, θα υπάρχει το επίσημο μαγκαζίνο της UEFA για τη διοργάνωση, ενώ επίσης το MEGA θα μεταδώσει και τους τρεις τελικούς του UEFA SUPER CUP κάθε χρονιά, αρχίζοντας από το καλοκαίρι του 2021.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις