Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το επόμενο βήμα του Αντώνη Κανάκη: Οι συναντήσεις και ο βασικός όρος

Το επόμενο βήμα του Αντώνη Κανάκη: Οι συναντήσεις και ο βασικός όρος

Ενώ περιμέναμε να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 ο Αντώνης Κανάκης μετά από 21 χρόνια συνεργασίας αποχώρησε από το κανάλι του Αμαρουσίου λόγω της συμπεριφοράς στελεχών… κι όχι μόνο…!

Το ερώτημα είναι τι θα κάνει τώρα ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής και αν αλλά και από πού θα συνεχίσει να… πατάει η «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και να παίζει το «Βινύλιό» του. Μετά το «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1 υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν συνεργασία του με έναν σταθμό, άλλα που έλεγαν για «κλείσιμο συμφωνίας» με άλλον, ενώ κάποια άλλα θεωρούν πως θα πάει σε άλλον. Ε, κάπου στη μέση… ή μάλλον στην άκρη όλων αυτών είναι η αλήθεια.

Τι εννοώ; Κατ’ αρχάς οι αδειούχοι πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικοί σταθμοί είναι πέντε: ALPHA, ΣΚΑΪ, STAR, OPEN και ΑΝΤ1, ο οποίος θεωρείται περιττό να αναφέρω ότι δεν παίζει στην διεκδίκηση του «Mister Αρβύλα». Ε, κατόπιν επαφών με στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών λοιπόν έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι και οι τέσσερις τηλεοπτικοί σταθμοί θέλουν να εντάξουν τον Αντώνη Κανάκη στο πρόγραμμά τους και μάλιστα… άρον άρον, αυτή  την τηλεοπτική σεζόν.

Μέσα από τις συνομιλίες μάλιστα διαπίστωσα ότι σύντομα… αλλά πολύ σύντομα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσουν από κοντά τον Κανάκη μπας και τον «ψήσουν» να πει το «ναι». Από την άλλη δε πλευρά μάλιστα φαίνεται να υπάρχει θετικό κλίμα για νέο τηλεοπτικό «γάμο» αφού μιλώντας με πρόσωπα από το στενό… στενότατο περιβάλλον του Κανάκη μου είπαν ότι φέτος ο παρουσιαστής με την παρέα του ήταν έτοιμοι και ήθελαν πολύ να βγουν για τις εκπομπές. Βέβαια αυτό που μου διευκρίνισαν… υπενθύμισαν… και τόνισαν… τα πρόσωπα αυτά στη συνομιλία μας είναι ότι ο Κανάκης κι η παρέα του είχαν καταφέρει στη συνεργασία τους με τον ΑΝΤ1 να μην έχουν… στεγανά και «απαγορευτικά» σε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σατίριζαν και θα ασχολούνταν στις εκπομπές.

Οπότε είναι σίγουρο ότι αυτός θα είναι κι ένας από τους κύριους λόγους που μπορεί να αποχωρήσει κάποιος από τους πέντε υποψήφιους. Τι…; Τέσσερις; Όοοοχι, Τέσσερις εναπομείναντες (πλην του ΑΝΤ1) αδειούχοι και ένας που ετοιμάζεται… σύνολο πέντε!

Κοντολογίς; Τίποτα δεν έχει κλείσει, καμία συνάντηση δεν έχει γίνει και το επόμενο βήμα του Αντώνη Κανάκη και της θεσσαλονικιώτικης παρέας του θα αποφασιστεί μετά από επαφές με τους πέντε… το ξαναλέω, πέντε τηλεοπτικούς σταθμούς. Και αν όλα πάνε καλά τότε στις αρχές της επόμενης χρονιάς οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ξανά τη «Ράδιο Αρβύλα» να πατά στο τηλεοπτικό τοπίο υπό τους ήχους του «Βινυλίου»…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις