Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το βάζουν στον πάγο

Το βάζουν στον πάγο

Πρεμιέρα την Πέμπτη για το Nomads με τους διαγωνιζόμενους να είναι ήδη στη Μαδαγασκάρη και να ετοιμάζονται να βρεθούν στην αρένα για τις πρώτες δοκιμασίες και αγώνες.

Ο ΑΝΤ1 ποντάρει πολλά στο ριάλιτι επιβίωσης με τον καινούργιο κύκλο του να διαφέρει σε πολλά από τον προηγούμενο. Δεν είναι τυχαίο που αποφάσισαν να το βγάλουν ενώ… άλλα ετοίμαζαν. Όπως μάλιστα φαίνεται οι αλλαγές σε σχέση με τα αρχικά σχέδιά τους θα γίνουν και σε ό,τι ακολουθήσει το ριάλιτι επιβίωσης…!

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit το κανάλι του Αμαρουσίου απέκτησε τα δικαιώματα του «American Ninja» με σκοπό να το βγάλουν στην αρχή της σεζόν. Τελικά αποφάσισαν να βγάλουν το Nomads βάζοντας στην άκρη το εντυπωσιακό παιχνίδι δράσης και προγραμματίζοντας να το επανεξετάσουν για το δεύτερο μέρος της σεζόν, δηλαδή από τον Φεβρουάριο του 2019, αλλά τελικά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου δεν πρόκειται να βγει την τρέχουσα σεζόν και μπαίνει στον πάγο μέχρι νεοτέρας!

Ένας από τους λόγους της αναβολής είναι οι δυσκολίες στην παραγωγή του συγκεκριμένου παιχνιδιού δράσης και πρέπει να αποφασίσουν μεταξύ άλλων αν το πλατό, το μέρος όπου θα γίνονται οι δοκιμασίες, θα στηθεί στη χώρα μας ή θα χρησιμοποιήσουν κάποιο που έχει κατασκευαστεί σε άλλη χώρα. Προς το παρόν πάντως το «American Ninja» ή «Greek Ninja» στα καθ’ ημάς μπαίνει στον πάγο και θα βγει… αν βγει… next year…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις