Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο του ERTFLIX

Το Χριστουγεννιάτικο δώρο του ERTFLIX

Στο πνεύμα των εορτών το ERTFLIX ενισχύει το περιεχόμενό του με νέες σειρές λίγων επεισοδίων που θα σας κρατήσουν καλή τηλεοπτική παρέα όταν το επιθυμείτε.

Οι επιλογές περιέχουν είδη για όλα τα γούστα, από τους θρύλους της στρογγυλής θεάς που μας προσκαλούν να παρακολουθήσουμε τα πιο αξέχαστα ματς της ιστορίας, μέχρι επικίνδυνα καρτέλ ναρκωτικών που μας μπλέκουν σε παιχνίδια του υποκόσμου. Ακολουθούν οι μητροπόλεις της Ευρώπης που γίνονται το σκηνικό για θρίλερ που κόβουν την ανάσα. Από το μενού δεν λείπουν και οι «δυστοπικές» κοινωνίες με τα πιο επώδυνα οικονομικά παιχνίδια επιβίωσης.

Οι τέσσερις νέες σειρές που είναι στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ για ατελείωτο binge watch δίπλα στα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, είναι:

«Zero Zero Zero»

Μια διαδρομή 8 επεισοδίων στον βρώμικο κόσμο των καρτέλ

Η σειρά παρακολουθεί ένα φορτίο κοκαΐνης από τη στιγμή που το πανίσχυρο καρτέλ των Ιταλών κακοποιών αποφασίζει να το αγοράσει μέχρι το φορτίο να παραδοθεί και να πληρωθεί. Η παράνομη οικονομία γίνεται κομμάτι της νόμιμης και οι δύο συνδέονται με την αδίστακτη λογική της εξουσίας της μαφίας και του ελέγχου που επηρεάζει τις ζωές και τις σχέσεις των ανθρώπων.

Δημιουργοί: Στέφανο Σολίμα , Λεονάρντο Φάζολι
Πρωταγωνιστούν: Άντρια Ράιζμπορο, Ντέιν Ντιχάν, Γκάμπριελ Μπερν

«The Collapse»

Δυστοπία και επιβίωση σε μια κοινωνία κατάρρευσης

Loubna Azabal

Στη Γαλλία, καθώς ο πολιτισμός καταρρέει, όλοι προσπαθούν να επιβιώσουν. Η τροφή λιγοστεύει, η βενζίνη εξαφανίζεται και οι πιο ευάλωτοι εγκαταλείπονται. Ουτοπία ή πραγματικότητα; Θα μπορούσε να είναι και απόλυτα ρεαλιστικό. Πρωταγωνιστεί η αγαπημένη κεντρική ηρωίδα της ταινίας «Μέσα από τις Φλόγες».

Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Μπέραρντ, Γκύγιαμ Ντεστζάντινς
Πρωταγωνιστούν: Λούμπνα Αζαμπάλ, Φιλίπ Ρεμπό, Ναέλ Μαλασάνιε

«One Captain»

Η θρυλική ιστορία του Φραντσέσκο Τότι

Η συγκινητική ιστορία των τελευταίων 18 μηνών της καριέρας του διάσημου ποδοσφαιριστή Φραντσέσκο Τότι καθώς αγωνίζεται ενάντια στο χρόνο και τον προπονητή του και κορυφώνεται με έναν αποχαιρετισμό που αγγίζει τις καρδιές όλων μας και αφήνει το στίγμα του για πάντα στην ιστορία του αθλήματος.

Σκηνοθεσία: Λούκα Ριμπουόλι
Πρωταγωνιστούν: Πιέτρο Καστελίτο, Τζιανμάρκο Τονιάτσι, Γκρέτα Σκαράνο

«Apple Tree Yard»

Ένα προκλητικό θρίλερ με φόντο το Λονδίνο και την Εμίλυ Γουάτσον

Ένα συναρπαστικό, προκλητικό θρίλερ όπου μια νομοταγής σύζυγος και μητέρα καθώς και διακεκριμένη επιστήμονας, βρίσκεται στο εδώλιο του Όλντ Μπέιλι (Κεντρικό Ποινικό Δικαστήριο) στο Λονδίνο, μπλεγμένη σε ένα άκρως επιζήμιο και επικίνδυνο ψέμα.

Σκηνοθεσία: Τζέσικα Χομπ
Πρωταγωνιστούν: Έμιλι Γουάτσον, Μπεν Τσάπλιν, Mαρκ Μπόναρ, Συρίτα Κούμαρ, Σούζαν Λιντς, Ολίβια Βινάλ, Στίβεν Έλντερ, Τζακ Χάμιλτον

Μπείτε λοιπόν στον κόσμο του ERTFLIX και καλές τηλεγιορτές…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις