Site icon NewsIT

Βραβεία Grammy: η λαμπερή τελετή απονομής των μουσικών βραβείων

14.03.2021 | 12:02
Βραβεία Grammy: η λαμπερή τελετή απονομής των μουσικών βραβείων

Απόψε η «καρδιά» της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας χτυπά στο Λος Άντζελες όπου θα απονεμηθούν τα φετινά Βραβεία Grammy.

Για μία ακόμα χρονιά έτσι και φέτος η COSMOTE TV θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά την 63η τελετή απονομής που θα ξεκινήσει στις 02.00 (ώρα Ελλάδος) τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας.

Προορισμός των φίλων της μουσικής το Convention Center, όπου ο οικοδεσπότης της βραδιάς Trevor Noah θα δώσει το σήμα της έναρξης. Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί από το COSMOTE CINEMA 1HD με ελληνικό σχολιασμό από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, Claudia Matola και Γιώργο Μουχταρίδη. Η απονομή θα προβληθεί και με υπότιτλους σε επανάληψη την Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου στις 21.30, από το COSMOTE CINEMA 2HD.

Τις περισσότερες υποψηφιότητες φέτος συγκεντρώνει η Beyonce, που διεκδικεί 9 βραβεία, ενώ ακολουθούν οι Dua Lipa, Roddy Ricch και Taylor Swift με 6. Ανάμεσα στους υποψήφιους βρίσκουμε κι άλλα ηχηρά ονόματα, όπως το πολυσυζητημένο boyband της Κ-pop BTS, τον Justin Bieber, την Lady Gaga και την Ariana Grande.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, τηρώντας τα μέτρα προστασίας που ορίζει η πανδημία, τη σκηνή θα «γεμίσουν» με εντυπωσιακά performances μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως: Billie Eilish, Cardi B, Dua Lipa, Harry Styles, Chris Martin, Post Malone,Taylor Swift κ.α.

Απόψε λοιπόν οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα βρεθούν στην πρώτη σειρά του Convention Center για να απολαύσουν ζωντανά τη λαμπερή αυτή τελετή.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version