Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Υψηλή τηλεθέαση για τους «Ράδιο Αρβύλα»

Υψηλή τηλεθέαση για τους «Ράδιο Αρβύλα»

Τελικά δεν έτυχε… αλλά πέτυχε. Δεύτερη μέρα χθες για τους «Ράδιο Αρβύλα» μέσα από τη νέα τηλεοπτική τους στέγη, το ΟΡΕΝ και η θεσσαλονικιώτικη παρέα δικαίωσε τη διοίκηση του σταθμού για την επιλογή τους.

Όπως έδειξαν οι πτήσεις τους στους πίνακες τηλεθέασης τα νούμερα που σημείωσαν στην πρεμιέρα τους δεν ήταν λόγω… περιέργειας, αφού οι τηλεθεατές μπήκαν εκείνη την ώρα στο ΟΡΕΝ για να παρακολουθήσουν «Ράδιο Αρβύλα».

Και χθες λοιπόν, τη δεύτερη μέρα μετάδοσής της η σατιρική εκπομπή κατάφερε να σημειώσει υψηλά για τα σύγχρονα τηλεοπτικά δεδομένα αλλά και τη ζώνη προβολής της νούμερα τηλεθέασης. Συγκεκριμένα ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση, Στάθη Παναγιωτόπουλο έδωσαν στο OPEN 17% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 22,2% στο δυναμικό κοινό.

Μέσα στη μία ώρα που η «Ράδιο Αρβύλα» πατά στο τηλεοπτικό τοπίο… πάτησαν και το κουμπί του ΟΡΕΝ πολλοί τηλεθεατές. Στο χέρι… και τις επιλογές της διοίκησης λοιπόν είναι να τους κρατήσουν στη συχνότητά τους και να μην τους αφήνουν τις υπόλοιπες ώρες προγράμματος την έξοδο… ανοικτή…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις