Οικονομία

ΕΚΤ : Διακοσμητική η επιμήκυνση – θα ”φέρει” αναδιάρθρωση

Αυτός είναι ο τίτλος σήμερα της Allgemeine Zeitung που επικαλείται πηγές στο διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας.
 

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, στην EKT χαρακτηρίζουν ως “διακοσμητική” την επιμήκυνση του ελληνικού χρέους, σχετικά με τα αποτελέσματα που μπορεί να έχει, όμως φοβούνται πως η επιμήκυνση από ήπια αναδιάρθρωση, που θεωρείται, μπορεί ταχύτατα να ανοίξει το δρόμο σε πλήρη αναδιάρθρωση και να οδηγήσει σε κατάρρευση τις ελληνικές τράπεζες.
 
Διαβάστε επίσης :
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Τα στοιχεία για το γαλλικό εμπόριο στέλνουν «προειδοποιητικό σήμα» στην ΕΕ
Τα εισαγόμενα αγαθά έχει αυξηθεί σημαντικά και έχει ξεπεράσει μια μικρή αύξηση στις εξαγωγές, με τις βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων και φαρμακευτικών προϊόντων να είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές
Εξαγωγές 1