Οικονομία

Επίδομα ενοικίου: 30.738 μέχρι τώρα οι αιτήσεις

Συνολικά 30.738 αιτήσεις (σύνολο δικαιούχων 76.893) έχουν ήδη εγκριθεί για τη χορήγηση του επιδόματος ενοικίου, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ (ΗΔΙΚΑ ΑΕ), σήμερα το μεσημέρι.

Με βάση τα στοιχεία, έχουν υποβληθεί 93.859 αιτήσεις για επίδομα ενοικίου, από τις οποίες 30.738 εγκρίθηκαν, 6.072 απορρίφθηκαν, 9.069 ακυρώθηκαν, ενώ 47.677 είναι σε αναμονή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Παράταση επιδότησης προσωρινής στέγασης για κατοίκους που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023
Κομβικός όρος για να συνεχιστεί η καταβολή είναι ο δικαιούχος να έχει καταθέσει εμπρόθεσμα αίτηση για Στεγαστική Συνδρομή, αλλιώς η επιδότηση διακόπτεται αυτοδίκαια
Επίσκεψη του Επιτρόπου Γεωργίας της ΕΕ Γιάνους Βοϊτσεχόφσκι σε περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023.