Οικονομία

«Φωτιά» το πετρέλαιο λόγω Συρίας

Οι εξελίξεις στη Συρία και το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης από τη Δύση βάζει φωτιά και στο πετρέλαιο. Αυτό δείχνουν οι ασιατικές αγορές.

Οι τιμές του πετρελαίου αυξάνονται σήμερα (12.04.2018) στις ασιατικές αγορές, ενώ εντείνονται οι ανησυχίες των επενδυτών για την κλιμάκωση της έντασης στην Συρία.

Οι τιμές του πετρελαίου διεθνούς προέλευσης τύπου Brent, καταγράφηκαν στα 72,14 δολάρια το βαρέλι, αυξημένες κατά 8 σεντς ή 0,1%, από το χθεσινό κλείσιμο.

Οι τιμές του αμερικανικού αργού πετρελαίου καταγράφηκαν στα 67,03 δολάρια το βαρέλι, αυξημένες κατά 21 σεντς ή 0,3%.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Θεοδωρικάκος: Με το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους προστατεύουμε τους πολίτες από την ασυδοσία και την αισχροκέρδεια
Είναι σκληρά μέτρα, αλλά δίκαια. Πρέπει όλοι να βάλουν πλάτη. Τα μέτρα αυτά διασφαλίζουν ότι δεν θα υπάρχει ασυδοσία στην αγορά, τονίζει χαρακτηριστικά ο υπουργός
Τάκης Θεοδωρικάκος