Οικονομία

Φωτίου: Υποχώρησαν οι θεσμοί για το επίδομα αλληλεγγύης

Στο ζήτημα του μνημονιακού όρου που προέβλεπε ότι το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) θα χρηματοδοτείται μόνο από άλλα επιδόματα, φοροαπαλλαγές και φορο-ελαφρύνσεις, υποχώρησαν οι θεσμοί, όπως διαβεβαίωσε, η Θεανώ Φωτίου.

Οι θεσμοί, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια της ελληνικής πλευράς, υποχώρησαν στο ζήτημα του μνημονιακού όρου που προέβλεπε ότι το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) θα χρηματοδοτείται με 0,5% του ΑΕΠ (800. εκατομμύρια ευρώ), μόνο από άλλα επιδόματα, φοροαπαλλαγές και φορο-ελαφρύνσεις, διαβεβαίωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στον ραδιοσταθμό “Κόκκινο”: “Αυτό τελείωσε, δεν υπάρχει πια στο νέο μνημόνιο”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Στο shutdown των 36 ημερών αποδίδει την ήττα των Ρεπουμπλικάνων στη Νέα Υόρκη ο Τραμπ
«Το ότι ο Τραμπ δεν ήταν στο ψηφοδέλτιο και η δημοσιονομική παράλυση (είναι) οι δυο λόγοι για τους οποίους οι ρεπουμπλικάνοι έχασαν τις εκλογές απόψε’, σύμφωνα με δημοσκόπους», ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ