Οικονομία

Η Λαγκάρντ στην “κορυφή” του ΔΝΤ για άλλα 5 χρόνια

Η Κριστίν Λαγκάρντ είναι η μοναδική υποψήφια για την ηγεσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και είναι συνεπώς ουσιαστικά σίγουρο ότι η θητεία της θα ανανεωθεί τον Ιούλιο, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το ΔΝΤ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Διορισθείσα επικεφαλής του ΔΝΤ τον Ιούλιο του 2011 για πέντε χρόνια, η πρώην υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας είναι η 11η επικεφαλής του ΔΝΤ και η πρώτη γυναίκα γενική διευθύντρια του θεσμού. Είχε ανακοινώσει επισήμως στις 22 Ιανουαρίου την υποψηφιότητα της για μια δεύτερη θητεία, η οποία υποστηρίχθηκε από πολλούς στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τη λατινική Αμερική.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Η στεγαστική κρίση στο επίκεντρο του Eurogroup – Τα μοντέλα Ισπανίας, Ιρλανδίας και Κροατίας που εξετάζει η Ευρώπη
Φόροι στα κλειστά ακίνητα, κοινωνική κατοικία, περιορισμοί στις βραχυχρόνιες μισθώσεις και κίνητρα για νέους στο τραπέζι των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στη Λευκωσία
Residential buildings in Athens, aerial view, Greece.