Οικονομία

Η Standard & Poor’s αναβάθμισε την ελληνική οικονομία σε Β-

Ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's Rating Services αναβάθμισε την μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας από CCC+ σε B-.

 

Ο οίκος αξιολόγησης Standard and Poor’s αναβάθμισε σήμερα την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας στο Β- από CCC+ που ήταν, θεωρώντας ότι η ελληνική κυβέρνηση θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους όρους του τρίτου προγράμματος ύψους 86 δισ. ευρώ.

 

“Μέχρι τα τέλη Μαρτίου, παρά τις διαφορές μεταξύ της κυβέρνησης και των πιστωτών της, αναμένουμε ότι η Ελλάδα θα εκπληρώσει τις προϋποθέσεις του προγράμματος οικονομικής υποστήριξης ύψους 86 δισεκατομμυρίων ευρώ, ανοίγοντας τον δρόμο στις συζητήσεις για την επίσημη ελάφρυνση του χρέους”, αναφέρει ο S&P στη συνοδευτική έκθεσή του.

Ο οίκος θεωρεί επίσης ότι η προοπτική της ελληνικής οικονομίας είναι σταθερή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα