Επιχειρήσεις

Κλειστά σε Αθήνα και Πάτρα για click inside Zara, Pull & Bear, Bershka και Massimo Dutti

Την απόφαση να μην λειτουργήσουν με click inside αλλά προσωρινά μόνο με click away τα καταστήματα μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ένδυσης στην χώρα μας και παγκοσμίως πήρε ο όμιλος Inditex (ZARA, Pull&Bear, Bershka, κ.ά.).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η απόφαση ελήφθη για διαδικαστικούς κυρίως λόγους καθώς τα μέτρα ανακοινώθηκαν πολύ αργά και ήταν αδύνατον να λειτουργήσουν με click inside μέσα σε λίγα 24ωρα.

Έτσι, τα καταστήματα του ομίλου δεν λειτούργησαν με click inside σε Αθήνα και Πάτρα τις περασμένες ημέρες αλλά δεν αποκλείεται ακόμα και αύριο να μην λειτουργούν μόνο με click away αλλά και μέσα στα καταστήματα με ραντεβού δηλαδή με το click inside. 

Ο μεγαλύτερος λιανέμπορος της χώρας, που τζιράρει άνω των 550 εκατ. ευρώ (στοιχεία με βάση τους ισολογισμούς του 2019), ήταν από τους κερδισμένους των προηγούμενων δύο εβδομάδων όταν επιτράπηκε η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων επί της ουσίας χωρίς κανέναν περιορισμό.

Στην Ελλάδα ο ισπανικός όμιλος Inditex δραστηριοποιείται με 7 αλυσίδες οι οποίες διαθέτουν αθροιστικά δίκτυο άνω των 167 καταστημάτων στο οποίο απασχολούνται 3.956 εργαζόμενοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Επιχειρήσεις
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Επιχειρήσεις: Περισσότερα άρθρα
Παπαστράτος στη ΔΕΘ – Συζήτηση για τα εναλλακτικά προϊόντα νικοτίνης: Μύθοι & Αλήθειες
Η Παπαστράτος και η μητρική της εταιρεία, Philip Morris International (PMI), έχουν επενδύσει πάνω από 14 δισ. δολάρια, τα τελευταία 15 χρόνια, στην επιστήμη και την καινοτομία, με στόχο την ανάπτυξη καλύτερων προϊόντων από το συμβατικό τσιγάρο
Ο Αντιπρόεδρος της Παπαστράτος, Ιάκωβος Καργαρώτος, η Επικεφαλής Επιστημονικών Υποθέσεων της εταιρείας, Σταυρούλα Νταηλάκη, η δημοσιογράφος, Μαριάννα Σκυλακάκη
BRIGHT diadikasia: Παράταση προθεσμιών σε τρία σημαντικά επενδυτικά προγράμματα του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Το πρώτο πρόγραμμα που πήρε παράταση είναι το πρόγραμμα «Επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την κατασκευή θερμοκηπίων και προσπελάσιμων στεγάστρων φυτικής παραγωγής»
Κώστας Γιαλής, Senior Manager Investment Funding Services