Οικονομία

Πέφτει κι άλλο η τιμή του πετρελαίου

Τελικά εκτός από τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο στο πλευρό του Έλληνα εφέτος τον χειμώνα μάλλον θα είναι και οι αγορές που διαμορφώνουν σε πολύ χαμηλές τιμές το πετρέλαιο.

Τουλάχιστον 30% έχει πέσει μέσα σε μερικούς μήνες η τιμή του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές. Κάτω από τα 80 ευρώ έχει πέσει το μρεντ και το αμερικανικό αργό είναι κοντά στα 77 δολάρια.

Οι τιμές αυτές έχουν σαν αποτέλεσμα τη σταδιακή μείωση και της λιανικής τιμής. Μια διαφορά που ήδη βλέπουμε στην τσέπη μας σε όλα τα επίπεδα καθώς η βενζίνη για τις καθημερινές μας μετακινήσεις κινείται κοντά στο 1,50 ευρώ το λίτρο ενώ και σε ό,τι αφορά στο πετρέλαιο θέρμανσης η εκτίμηση είναι ότι θα κινηθεί μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα κοντά στο 1,02 ευρώ το λίτρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Ψηφιακό πελατολόγιο: Γιατί αντιδρούν οι επιχειρηματίες – Απίθανη η απόσυρση του μέτρου με φοροδιαφυγή 65% στον κλάδο των αυτοκινήτων
Πριν καν καταστεί υποχρεωτικό το μέτρο (από την 1η Ιουλίου), η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΣΕΠΕ) κάνουν λόγο για περίπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες καθώς και για κενά και εμπλοκές στην εφαρμογή του ψηφιακού πελατολογίου
Tax deduction planning concept 2