Οικονομία

Προς σύγκρουση Γερμανίας με ΕΚΤ και απειλές γερμανικής αποχώρησης από το ευρώ!

Έχει και στο παρελθόν απασχολήσει το σενάριο. Το οποίο θέλει την Γερμανία να αποχωρεί από το ευρώ. Επανέρχεται με την διαφαινόμενη σύγκρουση μεταξύ της ΕΚΤ και του Βερολίνου, παραμονή αποφάσεως του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, κρίσιμης για τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση η οποία αφορά τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου.

Ο επικεφαλής του Οικονομικού Ινστιτούτου ΙFO και σύμβουλος της γερμανικής κυβέρνησης, καταδικάζει την αναμενόμενη απόφαση της ΕΚΤ για (νομισματική) ποσοτική χαλάρωση .

Το Μπλούμπεργκ αναφέρει ότι, κατά την δήλωση του Χάνς-Βέρνερ Σιν, οι επιτελείς της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας χρησιμοποιούν τό φάσμα τού αποπληθωρισμού ως πρόφαση για να βοηθήσουν τά ασθενέστερα κράτη μέλη της Ευρωζώνης.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Οι τεχνολογικές πρωτιές της Vodafone για το 2025
Τον Φεβρουάριο, το 2Africa έφτασε στον υπερσύγχρονο καλωδιακό σταθμό της Vodafone στο Τυμπάκι Κρήτης, τοποθετώντας την Ελλάδα στο επίκεντρο των διεθνών ψηφιακών διαδρομών δεδομένων
Οι τεχνολογικές πρωτιές της Vodafone για το 2025