Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

PwC: 100 νέες θέσεις εργασίας

PwC: 100 νέες θέσεις εργασίας

100 νέες θέσεις εργασίας «ανοίγει» η PwC στην Ελλάδα, που σε συνεργασία με τα δίκτυά της σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ), δημιουργεί το SAP Center of Excellence.

Έτσι, αυτές τις ημέρες η PwC Ελλάδας προσλαμβάνει έμπειρους μηχανικούς λογισμικού, αναλυτές, business applications ειδικούς και project managers. Η ολοκλήρωση των προσλήψεων για τη στελέχωση του SAP Center of Excellence, θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2020. Η ομάδα θα λάβει ανάλογη εκπαίδευση από επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας από την Ελλάδα καθώς και από το δίκτυο της PwC, προετοιμάζοντας τους κατάλληλα για μεγάλα έργα μετασχηματισμού.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, στόχος της PwC Ελλάδος, αποτελεί η υλοποίηση προγραμμάτων μετασχηματισμού υψηλής δυναμικής που ξεπερνούν τα όρια της Ελλάδας και υποστηρίζουν τις ανάγκες των πελατών του πολυεθνικού δικτύου της PwC σε περισσότερες από 55 χώρες που ανήκουν στο ΕΜΕΑ. Η δημιουργία 100 νέων θέσεων εργασίας στο SAP Center of Excellence της PwC Ελλάδας αυξάνει σημαντικά την ήδη υπάρχουσα ομάδα των 50 έμπειρων επαγγελματιών που διαχειρίζονται με επιτυχία έργα μετασχηματισμού μεγάλου εύρους. Οι 150 επαγγελματίες που θα στελεχώσουν το SAP Center of Excellence θα έχουν τη βάση τους στα γραφεία της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις