Οικονομία

Σειρά πρωτοβουλιών αποφάσισε το ΔΣ των Ελληνικών Πετρελαίων μετά το δυστύχημα στον Ασπρόπυργο

Σειρά πρωτοβουλιών, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το δυστύχημα της 8ης Μαΐου 2015 στο Διυλιστήριο Ασπροπύργου, όπου έχασαν τη ζωή τους τέσσερις εργαζόμενοι, αποφάσισε το ΔΣ των Ελληνικών Πετρελαίων.

Ειδικότερα, όπως γνωστοποίησε η εταιρεία, αποφάσισε την αγορά δύο αναπνευστήρων για το Κέντρο Αποκατάστασης Εγκαυμάτων του Θριασίου Νοσοκομείου, με εκτιμώμενο κόστος 65.000 ευρώ. Επίσης, αντιπροσωπεία του ΔΣ θα παραστεί στην επιμνημόσυνη δέηση, η οποία θα τελεστεί την ερχόμενη Κυριακή, 8 Μαΐου, στην Εκκλησία του Σωτήρος στον Ασπρόπυργο.

Το ΔΣ εκφράζει την οδύνη του για το τραγικό συμβάν και την αμέριστη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων, ενώ τονίζει ότι αναμένει την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας, στην οποία παρέχει κάθε διευκόλυνση και πληροφορία για τη διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος.

Επιπλέον, τα ΕΛΠΕ υλοποιούν ένα προηγμένο σύστημα Διαχείρισης Ασφαλείας και προχώρησαν σε αύξηση του χρόνου επιμόρφωσης και εκπαίδευσης των εργαζομένων.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
ΥΠΕΘΟ: Ψηφιακή πλατφόρμα για την αποτίμηση των φορολογικών μέτρων – Σε δύο φάσεις η ανάπτυξή της
Η νέα πλατφόρμα θα δίνει τη δυνατότητα να υπολογίζουν οι πολίτες εύκολα και με διαφάνεια τις έμμεσες αυξήσεις που προκύπτουν από τα φορολογικά μέτρα που ανακοινώθηκαν στη ΔΕΘ
Digital transformation concept. System engineering. Binary code. Programming.
Λιγότερα οικονομικά «καύσιμα», περισσότερες αμυντικές δαπάνες και αβέβαια δάνεια προς την Ουκρανία - Το τριπλό μήνυμα της Κομισιόν
Αν και οι αναπτυξιακές προοπτικές καθίστανται «πιο αδύναμες», η ταυτόχρονη δημοσιονομική βιωσιμότητα και οι επαρκείς αμυντικές δαπάνες θα παραμείνουν κρίσιμο ζήτημα στο μέλλον, ανέφερε ο Ντομπρόφσκις
Τανκ 3