Οικονομία

Τελευταία ημέρα σήμερα για την πληρωμή φόρων

Σήμερα τελειώνει η παράταση για την πληρωμή της πρώτης δόσης του Φόρου Εισοδήματος αλλά και της πρώτης δόσης του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας για τα έτη 2011 - 2012.

Η προθεσμία για τις δόσεις έληγε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά το υπουργείο Οικονομικών έδωσε παράταση μίας εβδομάδας που εκπνέει σήμερα.

Όσον αφορά στο ΦΑΠ, θα μπορείτε να τον σπάσετε σε 7 μηνιαίες δόσεις, που μόνο μικρές δεν θα είναι αφού καλούμαστε φέτος να πληρώσουμε Φόρο Ακίνητης Περιουσίας για το 2011 το 2012 και το 2013

Όσοι πληρώσουν σήμερα όλο τον φόρο εισοδήματος θα ”επωφεληθούν” από την συγκλονιστική έκπτωση του 1,5%, που το υπουργείο Οικονομικών θεωρεί κίνητρο, για κάποιους μεταφυσικούς λόγους.

Όσον αφορά στο ΦΑΠ, θα μπορείτε να τον σπάσετε σε 7 μηνιαίες δόσεις, που μόνο μικρές δεν θα είναι αφού καλούμαστε φέτος να πληρώσουμε Φόρο Ακίνητης Περιουσίας για το 2011 το 2012 και το 2013!

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ
Η ολοκλήρωση των έργων αυτών στοχεύει αφενός στην προστασία ανθρώπινων ζωών και περιουσιών και αφετέρου στη βελτίωση της ανθεκτικότητας των υποδομών και του περιβάλλοντος απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα
Ακίνητα
Υδατοκαλλιέργειες: Κατά 10,2% μειώθηκε η παραγωγή το 2024
Η συνολική παραγωγή ανήλθε σε 127.495,1 τόνους συνολικής αξίας 689.461,0 χιλ. ευρώ το 2024, έναντι 141.909,2 τόνων συνολικής αξίας 691.160,2 χιλ. ευρώ το 2023, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ)
Aerial view of fish farm
Νίκος Ταγαράς: «Εκσυγχρονίζουμε τους κανόνες αδειοδότησης και κατασκευής των κτιρίων»
Τροποποιούνται με την υπουργική απόφαση διατάξεις που αφορούν στην ταξινόμηση των κτιρίων, στην ασφάλεια, στην αντοχή, στα δομικά στοιχεία των κατασκευών καθώς και εγκαταστάσεις ύδρευσης, θέρμανσης και ηλεκτροδότησης
Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς