Οικονομία

Θετικό πρόσημο για τη Wall Street

Με μικρή άνοδο έκλεισε κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, παρά τα απογοητευτικά στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έφτασε στις 14.606,11 μονάδες, αυξημένος κατά 55,76 μονάδες ή +0,38% ενώ ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας έκλεισε στις 3.224,98 μονάδες, κερδίζοντας 6,38 μονάδες ή +0,20%.

Τέλος, ο δείκτης Standard & Poor’s 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε στις 1.559,98 μονάδες, με άνοδο 6,29 μονάδων ή +0,40%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

”Στις αναπτυγμένες αγορές η Ελλάδα”

Νέο ιστορικό ρεκόρ για τη Wall Street

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
ΔΕΗ: Ιδρυτικό μέλος στη διεθνή «Συμμαχία για τις Βιώσιμες Προμήθειες» του UN Global Compact
Το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ (UN Global Compact) αποτελεί τη μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία για την εταιρική υπευθυνότητα, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 20.000 επιχειρήσεις και οργανισμούς από 160 χώρες
Το λογότυπο της ΔΕΗ