Οικονομία

«Τρέχουν» στην Αττική ακτογραμμή οι επενδυτές λόγω… Ελληνικού – Έντονη κινητικότητα στις κτιριακές κατασκευές

Στην Αττική ακτογραμμή, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, επικεντρώνεται αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον των επενδυτών, με αφορμή κυρίως την ανάπτυξη στο Ελληνικό.

Η Αττική ακτογραμμή… τραβά το ενδιαφέρον

Σε μήκος πολλών χιλιομέτρων, από το Φάληρο έως την Βουλιαγμένη, και ακόμη πιο πέρα, καταγράφεται στις ημέρες μας μια έντονη κινητικότητα στον χώρο των κτιριακών κατασκευών, που στοχεύει σε υψηλού επιπέδου κοινό τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, εκτιμά σε σημερινή του ανακοίνωση το αρχιτεκτονικό γραφείο Potiropoulos+Partners που έχει σχεδιάσει μια σειρά τουριστικών σχεδίων, κτιρίων κατοικιών και έργων άλλων χρήσεων, με σκοπό τη δημιουργία εμβληματικών κτιρίων, που αναβαθμίζουν το παράκτιο μέτωπο, κατ’ επέκταση και το τουριστικό προϊόν που αυτό προσφέρει, ενώ την ίδια στιγμή συνεισφέρουν στην βελτίωση της ποιότητας διαβίωσης των κατοίκων του.

Click4more: Ελληνικό… Central Park! Ιδού τα έργα της πρώτης πενταετίας στην εμβληματική επένδυση

Μεταξύ των έργων της Potiropoulos+Partners στη συγκεκριμένη περιοχή είναι η Μαρίνα Φλοίσβου, το «Τhe Wave» – συγκρότημα κατοικιών στο γκολφ της Γλυφάδας καθώς και το «The Elysium» που αποτελεί τουριστικό συγκρότημα στο Καβούρι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Ρουμανικό «κλειδί» για νέα έκρηξη των εξοπλιστικών δαπανών και της παρουσίας Ευρωπαίων οπλιτών στην ανατολική πτέρυγα
Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε δήλωσε πως η Ρουμανία κατανοεί τη σημασία των επενδύσεων στην άμυνα και δίνει το παράδειγμα στα υπόλοιπα κράτη - μέλη
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε σε επίσημη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ρουμανίας, Νικουσόρ Νταν
Πράσινο φως για παράταση της φορο – έκπτωσης έως 16.000 ευρώ σε δαπάνες αναβάθμισης κτιρίων
Σύμφωνα με την ΠΟΜΙΔΑ, η παροχή των σχετικών υπηρεσιών πραγματοποιείται από επιχειρήσεις οι οποίες έχουν τη φορολογική κατοικία τους ή διατηρούν μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα
Ακίνητα