Οικονομία

ΤτΕ: Αυξήθηκαν κατά 2,5% οι καταθέσεις το Δεκέμβριο του 2023

Ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής του συνόλου των καταθέσεων διαμορφώθηκε σε 2,3% από 1,9% τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ).

Παράλληλα, ο ετήσιος ρυθμός μεταβολής της συνολικής χρηματοδότησης της εγχώριας οικονομίας διαμορφώθηκε σε 2,5%, το Δεκέμβριο του 2023, από 2,9% τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ.

Oι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα αυξήθηκαν κατά 6.376 εκατ. ευρώ, το Δεκέμβριο του 2023, έναντι μείωσης κατά 900 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Πιερρακάκης: Η Ελλάδα προχωρά με σχέδιο και αποφασιστικότητα – Όταν οι μεταρρυθμίσεις υλοποιούνται, η εμπιστοσύνη επιστρέφει
Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ανέβασε βίντεο με τις επαφές που είχε στην Ουάσινγκτον με στελέχη του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας και κορυφαίους οικονομικούς παράγοντες
Κυριάκος Πιερρακάκης