Οικονομία

Wall Street: Στραπάτσο για τους δείκτες μετά την αύξηση των επιτοκίων

Όλοι οι δείκτες στην χρηματαγορά της Wall Street κατέγραψαν σημαντικές απώλειες.

Μεγάλη πτώση κατέγραψαν οι δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου της Wall Street μετά την προαναγγελθείσα απόφαση της ομοσπονδιακής τράπεζας (Fed) να προχωρήσει σε αύξηση των επιτοκίων κατά ένα τέταρτο της ποσοστιαίας μονάδας (κατά 25 μονάδες βάσης) σε ένα εύρος μεταξύ 2,25% και 2,50%.

Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κατέγραψε απώλειες 351,98 μονάδων (-1,49%) και έφτασε στις 23.323,66 μονάδες, ενώ ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας έκλεισε στις 6.636,83 μονάδες, μειωμένος κατά 147,08 μονάδες ή -2,17%.

Ο δείκτης Standard & Poor’s 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 39,2 της μονάδας (-1,54%), στις 2.506,96 μονάδες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις κατά Κινέζων αγοραστών ιρανικού πετρελαίου
Αμερικανοί και Ιρανοί, εχθροί τις τέσσερις τελευταίες δεκαετίες, άρχισαν στις 12 Απριλίου συνομιλίες για το ακανθώδες θέμα του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος με τη διαμεσολάβηση του Ομάν
Παραγωγή πετρελαίου