Οικονομία

Χαράτσι στις αντικειμενικές αξίες

Σε αύξηση έως και 50% απο το 2010 προσανατολίζεται το οικονομικό επιτελείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μεγαλύτερες αυξήσεις αντικειμενικών αξιών θα γίνουν στις λεγόμενες ακριβές περιοχές του λεκανοπεδίου με σκοπό να μπουν λεφτά στα δημόσια ταμεία.
 
Ωστόσο, η αναμενόμενη αύξηση των αντικειμενικών αξιών αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς στην ήδη βεβαρημένη αγορά ακινήτων, με τους επαγγελματίες να μιλούν για ένα ακόμα πλήγμα στην κτηματαγορά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Παράταση επιδότησης προσωρινής στέγασης για κατοίκους που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023
Κομβικός όρος για να συνεχιστεί η καταβολή είναι ο δικαιούχος να έχει καταθέσει εμπρόθεσμα αίτηση για Στεγαστική Συνδρομή, αλλιώς η επιδότηση διακόπτεται αυτοδίκαια
Επίσκεψη του Επιτρόπου Γεωργίας της ΕΕ Γιάνους Βοϊτσεχόφσκι σε περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023.